Zaznamki

Sky Knights

Alternativna imena: Sky Knights

Game Sky Knights - multiplayer arkadna igra, ki je simulacija letalstva. Zahvaljujoč projektu, lahko sedi na čelu modela vseh letal XX stoletja, do neba in začetek toplega zraka bitk. Ti bodo na velikem tropskem otočju in glavno nalogo pred vami, bo vedno bolj prevladujoč položaj na teh velikih ozemljih. Vsaka bitka prinaša nova očala in ugled, ki omogoča, da preuči nova znanja in tehnološke raziskave. Prizadeva izboljšati svoje zrakoplove, ki uporabljajo module pošteno zaslužili, in vam bo zagotovo lahko dosegli vse svoje cilje! Nove tehnologije - je glavno orodje za povečanje bojne učinkovitosti. Torej, če ne bodi len, da storijo vse, kar je mogoče, da bi dobili ugled, bodo vaše možnosti, da poveča sorazmerno z njegovo povečanje. Daj no! Uspeh je v vaših rokah!

Sky Knights preveriti - je prvi korak k vznemirljivo pustolovščino. Ne pozabite, da izpolnite nekaj področjih, kot so ime ustrezni obliki pilotov, e-poštnim naslovom in geslom, nato pa ustrezno potrdilo o sprejemanju dogovora uporabnika in lahko premaknete na drugi korak. Bo po registraciji prenesti in namestiti igro stranko. Pri namestitvi odjemalca ne bo imel nobenih težav, če je vaš računalnik izpolnjuje naslednje parametre: OS Windows XP/Vista/7/MacOS; Procesor Pentium IV 1,8 GHz (ali enakovreden AMD) grafično kartico z 128 MB, DirectX 9 napravi. 0C, zvočna kartica združljiva z DirectX; prostor na trdem disku 550 MB in 512 MB RAM. Da bi se izognili zaviranje, da saj bo Sky Knights igrati, boste potrebovali internetno povezavo 128 Kbps ali višje. Ko zaženete odjemalca in se znajdete v neverjetno igro svetu, da izbira med obstoječimi narodi in bodo mogli iti v svojem prvem dvoboju.

Sistem bojevanja je s temi tipi bitk: Boj za usposabljanje (priložnost, da se naučijo boriti, da preizkusite svoje moči), se boriti z drugimi igralci (boj med ekipami igralcev, kar je na koncu zmagal eden od njih), bitka s pošto (in različne razburljivo misije, ki se izvajajo v času igranja). Igra Ritsari nebo dinamično, razgibano, napolnjena z večnimi pomisleki. Torej, kaj je na počitnicah v poštev! Vendar pa še niste začeli panike, misleč, da bo med bitk in duha prevesti enkrat, se pravi, da ni vse tako težko, kot se zdi na prvi pogled. Vsak igralec na nebu vitezi bodo imeli osebno hangar. To je bilo v hangarju se sprostite med leti izčrpavajoče. Tu boste lahko uživali tako prijetno stvar kot spremembo letal. Greš v meniju tuning, dobiš vse možnosti za vzdrževanje letal. Tako, da prihaja iz hangarja v naslednjem boju prenovljeno, močnejši, in tako z veliko možnosti za zmago.

Tudi igranje Sky Knights boš zaslužil naslov. Stopnje so podane za dejstvo, da ste pravi akterji uresničile letala. Več golov zadel, višji čin. Torej Norland sčasoma postane Flieger, nato Gauit-telesno, narednik, in tako naprej do feldmaršal. Northwind z običajnimi in rednimi sprevrže v Lance, nato pa do narednik, narednik, Leytinanta in raste in raste, vrstah, dokler ne postane zračnih šerifov. Sinpang gibljejo po karierni lestvici, začenši z naslovom Itte hikehey kmalu dvigne na Haich pohod, pohod Nita Hayes, da sploh pridejo do vrha slave in postanejo Taisho. Takšen sistem omogoča Sky Knights Online bolj zanimivo. Konec koncev, tako da lahko izpolnjujejo ambicije, pokazati drugim, kaj lahko dosežejo in je ponosna na sadove svojega dela!

Med razpoložljivega letala, srečal prvo serijsko borec NORLAND (JI Uhu), prva proizvodnja letal z zložljivo podvozje cesarstva ("Mosquito"), prvorojenec letalo Borean I-5 je eden izmed najbolj naprednih biplanes Empire (I-5F) in prvi Sinpanga ravnina (Ta-Ri). Izkušnje iz prve roke, kaj je to všeč, da upravljate enote!

Obstaja pa še en lep trenutek. V obravnavanem igranja prilagoditev znakov. Ti si tako kot drugi igralci bodo imeli dostop do uglednih garderobo, ki vam omogoča, da spremenite videz junak tako, kot želite. Skratka, igra vam veliko prijetnih trenutkov, čeprav, bolj zna posvetiti čas, bo poostrila večja! Naj izpolnjujejo vsa vaša pričakovanja!