Zaznamki

Silkroad Online

Alternativna imena: Silk Road Online

Vas zastopa spletno večigralsko igro vlog, ki vas bo popeljal nazaj v dneve starodavne Kitajske, na Bližnjem vzhodu in Evropi. To je Silkroad Online igra, kjer je Great Silk Road povezuje spletne med svetovoma Aziji in Evropi. Imate možnost, da svoje dogodivščine prispevati k curlicue Silk Road.

Online igre Silkroad potrebno prenesti in namestiti igro na vašem računalniku. Če želite to narediti, sledite tem korakom:

1. V glavni strani igre, download igre downloader (3. 2 MB)

.

2 Nato zaženite preneseno datoteko in odprite svojo igro center.

3. Tam, izberite "Moje igre", kjer lahko začnete z nalaganjem igre Silkroad.

4. Po tem, prost prenos prenesi datoteko porabili namestitvijo igro. Ob zagonu igre, boste samodejno povezal s strežnika za igre.

Da bi se potopite v svet pustolovščina Silkroad igro v njem, mora računalnik izpolnjevati naslednje minimalne zahteve:

Procesor: Pentium 3 800 MHz ali višji

Pomnilnik: 256 MB

Glasnost Video: GeForce2 ali ATI 9000

Zvok: DirectX 9 kompatibilna. 0C map

Trdi disk: 4GB ali več

Operacijski sistem: Windows 98, ME, 2000, XP, Vista.

Naslednje, morate biti sprejet Silkroad preprosto registracijo

1. V "registracijo" na glavni strani igre, ki jo določite vrsto vašega značaja (trgovec, lovec ali tat)

.

2 Vnesite novo ime (ime, da boste izvedeli na igralni strežnik)

3. Nova potrditev gesla. Določite tudi skrivno vprašanje (mamin dekliški priimek, itd ) In odgovor, v primeru, da ste pozabili vaše geslo.

4. E-mail

Naslednje, morate potrditi, da sprejemate pravila igre. Vsi ti podatki so poslani kot zahtevo za registracijo. Po nekaj časa na vaš email potrditev priti s povezavo do vašega profila v igri, potem lahko sklepamo, da je registracija v igri Silkroad končal.

Trenutno Silkroad online igra vključuje 2 dirkah: Evropejci in Kitajci.

Evropska rasa. Igrajte igro Silkroad spletu za evropska rasa lahko uporabljajo šest razredov značaja: Warrior, čarovnik, čarovnik, Bard, duhovnik in ropar. Vsak razred je edinstven in ima posebne značilnosti v igri. Evropska rasa je v celoti osredotočena na igralni skupini, ki kompenzira za posamezne igralce šibkosti. Vsak razred v skupini, ki imajo svoje naloge, ki se ujemajo svoje sposobnosti.

Kitajski dirka.

Kitajski dirka ne izključuje posamezne poti in oboroženi z različnimi orožja: meč, lok, kopje. Razvoj znanja v določenem orožje omogoča igralcu, da jo združi z drugimi vrstami in slediti razvoju edinstveno podružnice. Igranje kot znak kitajske dirke, lahko razvijete svoj značaj sam, brez pomoči skupine.

Je Silk Road Online igra redno posodabljajo, in Silkroad spletu Svet se spreminja. Torej, morda nastanek novih ras, liki in razrede.

Kot je bilo že omenjeno, ob prijavi, boste izbrali poklic

Za katerega ste vabljeni, da igrajo pri pripravi ravni Silkroad 20. Trije od njih: Merchant, Hunter, Rogue.

Merchant. Če želite igrati igre na spletu Silkroad trgovcev po prihodu stopnja 20 glavo na Guild of trgovce. Vstop v ceh, ki jih ustvarite alias in nova oblačila trgovcu. Po tem posojilom organizacijskih vprašanj: nakup tovornjakov, ustvarite skupino z drugimi trgovci in lovci, da bi bolje zaščitili Caravan, nakup blaga in ga voziti na drugih mestih za barantajo lova.

Hunter. Naloga lovska je varovanje karavane iz napadajo razbojnike in pošasti. Za to dobi odstotek od prodaje trgovcev. Lahko postane lovec po prihodu stopnjo 20, se je pridružil Hunter Guild in organizirane skupine (avtodome) s trgovci in drugimi lovci.

Rogue. Po vstopu raven ceh 20 Outlaw prideš do ceste avanturo, kjer bi preživeli morate storiti, ropanje mimoidoče karavane ustvarjanje banda z drugimi tatovi. Bi morala biti pozorna na lovce, ki prejmejo nagrado za tvojo glavo.

Silkroad online igre (Silk Road) - Oblikovanje korejsko podjetje Joymax, ki bo zaradi svoje zunanje lepote in interaktivnost svetu obrisal nos veliko spletnih iger, v istem žanru. Lahko ustvarite lik je individualno in neodvisno od igre. Vse, kar je pomembno, je vaše igre na srečo okolje in svoje rešitve. Registracija Silkroad vas potopite v svetu potovanje po antičnem svetu Megacities (Bagdad, Konstantinopel, Damask), kakor tudi druge izjemno čarobno mesto. To je svet avanturo za igralce, ki potujejo iz vsega Aziji, Ameriki in Evropi. Pridružite se jim!

Adventures v svetovnem Silk Road spletu čakajo na vas!