Zaznamki

Železnice Sida Meierja

Alternativna imena:

Sid Meier's Railroads Igra, ki jo lahko pripišemo več žanrom hkrati, je simulator gradnje mesta in gospodarska strategija. Grafika tukaj je dobra 3D, svet igre je videti zelo realističen. Igrate lahko na mobilnih napravah, vendar potrebujete dobro zmogljivost za izvajanje igre. Glasovna igra je kakovostna, glasba pa vas ne bo utrudila, tudi če boste v igri preživeli veliko časa.

Kot pove ime igre, morate razviti in upravljati železniško omrežje.

V resnici pa boste imeli veliko več nalog:

  • Razviti železniško omrežje
  • Organiziranje prevoza blaga in potnikov
  • Gradite železniške postaje in mesta
  • Vlagajte v učenje novih tehnologij
  • Nadgradite svoje lokomotive in vagone, da bodo učinkovitejši
  • Trgovske delnice in vrednostni papirji
  • Tekmujte s svetovnimi tajkuni in presezite njihove dosežke, če lahko

Kot lahko vidite, je seznam glavnih dejavnosti precej velik, v igri vam ne bo dolgčas.

Na začetku boste prejeli nasvete, ki so jih pripravili razvijalci, da bi se začetniki hitro navadili na kontrole.

Učenje ne bo trajalo dolgo, vmesnik je bil preoblikovan za naprave z zaslonom na dotik, vse je preprosto in logično.

Začeli boste igrati Sid Meier's Railroads z najmanj viri, kar je dovolj za izgradnjo železnice med dvema manj velikima naseljema. S pravilnim upravljanjem lahko hitro razširite mrežo poti in s tem povečate dobiček.

Denar, ki ga zaslužite, lahko uporabite za nakup patentov, ki bodo izboljšali vlake, ki se uporabljajo na vaši železnici, in vam dali prednost pred vašimi konkurenti.

Med igro boste imeli edinstveno priložnost poustvariti več kot 40 edinstvenih vlakov iz zgodovine.

Tekmovati boste morali z resničnimi zgodovinskimi osebnostmi, ki so bile na začetku razvoja železniške komunikacije. Svoje dosežke boste imeli priložnost primerjati z dosežki slavnih železničarjev. Ali boste uspeli ponoviti ali morda celo preseči njihov uspeh.

Poleg razvoja železnice usmerite sredstva v razvoj mest, s čimer boste povečali število prepeljanega blaga in potnikov. Vlagajte v vrednostne papirje, da pomnožite svoj dobiček in pridobite več denarja za razvoj svojega imperija. Odkupite cele industrije in jih razvijajte. Posledično bo to imelo pozitiven učinek na železnico, saj se bo povečal promet.

Ukvarjajte se s konkurenti in pridobite priložnost, da odkupite njihovo podjetje po znižani ceni. Uspešni posli vam bodo omogočili znatno razširitev vašega imperija z minimalnimi stroški.

Če si želite oddahniti od trdega dela, zgradite model železnice. Ta mini igra vam bo omogočila, da se sprostite in zabavate brez skrbi za dobiček in zahrbtne tekmece.

Sid Meier's Railroads prenesite brezplačno na Android, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na portalu Google play ali obiščete spletno stran igre.

Začnite igrati zdaj in zgradite največji železniški imperij na planetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more