Zaznamki

Shogun: Total War

Alternativna imena: Shogun: Total War

Shogun: Total War - pa temelji računalniške igre, z globalno strategijo. To je to prvo igre izpustih, uvedeni za razvoj popularne serije videoigre Total War. Družba je razvila in sprosti igralno podjetje že investirali v igri in vse sile duše od želenega njeno priznanje. Igra Shogun: Total War srečal svoja pričakovanja, saj v trenutku, ko ima veliko uporabnikov in ventilatorje. Lahko postane eden od njih, in ne bo vam žal.

Po branju tega pregleda in gledaš igro Shogun: Total War video in preučila screenshots, lahko obiščete spletno stran in igrati Shogun: Total War prenesete. Tukaj boste prišli, da bi program, na voljo na vašem računalniku.

Game Shogun : Skupaj War igranjem pomeni svoje taktične bitke v realnem času. in medtem ko delate eno največjih klanov fevdalne Japonske. Game dogodki odvijajo Sengoku-Jidai, ki sodi na začetku leta 1530. Vaš glavni cilj v igri - nadzorovanje klan pri opravljanju bojnih operacij za dosego naziva Shogun.

Vsak klan zavzema velik del ozemlja države Japonske, ki je v tistem času pod grožnjo ločitve in sosednji Ostravi.

Igra ima na izbiro teh sedmih klanov: Shimazu, Mori, Oda, Imagawa, Takeda, Hojo, Uesugi.

Tudi v igri Shogun : Skupaj War predstavljeni ti znaki so sposobni izvesti tajne operacije na strateški zemljevid. Imenujejo se agenti, so:

  • Odposlanec;
  • Shinobi;
  • Ninja;
  • Geisha;
  • Priest - katolik.

Odposlanec - brez odpora lahko premikate skozi sovražnikovo ozemlje. Odgovoren za diplomatskih odnosov med klani. Šibka pred ninje in gejš.

Shinobi - je vohun. Enostavno preseli na nasprotnike in gibanja poročila teren vojskah in vseh nesreč. Šibka pred ninje in gejš. Mogoče izvršiti.

Ninja - ta vrsta morilca. Njegov namen je predvsem višje uvrščena. Dovzetni za druge ninje in gejš. Mogoče izvršiti, če v sovražnikovo ozemlje. Če se zaposlitev samodejno ne umre.

Geisha - poklicni morilec. Združuje sposobnosti in Shinobi Ninja. Tudi če ni naloga, še vedno ni vidna, in ne umrejo. Šibka pred ninja in gejša. Toda v primeru nindzyay imajo možnost za preživetje, in ne od udarcev of a Geisha.

Priest - Katoliška - zmanjšuje zvestobo sovražnikovo ozemlje provinc. Medtem ko je povečanje na njenem ozemlju. Prizadeto je lahko ninja ali gejša.

S pomočjo teh junakov lahko dosegli svoje cilje hitreje.

Game Total War Shogun predstavljena v dobro kakovostjo slike, ni mogoče z najboljšo kakovostjo podrobnosti. Glasba, ki ni nič manj pomembno za igranje, ima tudi dobre oblike.

Lahko prenesete Total War Shogun in ne izgubljamo časa in voditi vojsko, da začnete bitko za priznanje svojega klana. In ne pozabite, da se posvetuje z igro Shogun: Total War prijatelje.

Srečno igranja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more