Zaznamki

Shank 2

Alternativna imena: Shank 2

Sistemske zahteve:

Procesor: Intel Pentium 4 @ 2. 4 GHz / AMD Athlon XP 2600 +

RAM: 1. 5 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 1. 5 GB

Shank 2 - arkadna igra, je v stilu animacije, da nadaljnje dogodivščine nekdanjega morilca, ki je stal na poti k reformi in maščevanje za smrt njegove ljubljene. Čeprav je v Shank 2 protagonist in popravijo, ampak navada uporabljati nasilne načine za reševanje problemov. To storite tako, da uporablja različne velikosti noži, mačetami in širok izbor strelnega orožja. Shank 2 Igra je zelo dinamična in zahteva veliko spretnosti in reakcije. Vseh nasilnih dejanj pripraviti karikature, kot v prejšnjem poglavju, vse narejeno namenoma težka in krvava. Zgodba je drugačna globoka misel in Osnovna ideja je, da se Shank, utrujeni od okoliškega Zločin in kriminala rešujemo sovražil kriminalni elementi kažejo, da je prišel čas, da živijo skupaj, ampak način, se je odločil za to zelo radikalna.

Igranje

Shank 2, ki je zabavna in goreče, kot plot vrti okoli glavnega junaka. On vrti in vrti kot vrtavka, hitijo za dvodimenzionalnih ravneh, zvitkih, skoki in mahal z noži, eksplodira in uniči horde sovražnikov. Je sestavljen krvi fontane in tokov, kot so voda, povsod so eksplozije in streljanje, Plamen plameni, in vse, kar se dogaja skozi igro, od prve do zadnje stopnje. Protagonist Shank 2 jedrnati in buldožer ravnodušnost pometa skozi animirane ravneh, Razbija vse na svoji poti. Uničiti lahko prišel prav vse, kar je mogoče najti od sovražnika ali celo nekoliko spominja na orožje. Mačetami, motorne žage, baseball kiji, noži, pištole, šibrovke, flamethrowers in celo soline - vse, kar pride v poštev v Shank 2. Vse to je mogoče uživati ​​stoji, sedi ali skakanje. Shank 2 igra vam omogoča, da aktivno uporabo in okolje, lajšanje sovražnika v velikih jamah in breznih, sestrelili visela na kupe visi nad glavami običajnih nesreč.

Mission

Shank 2, ki jo lahko igrajo vedno, žal, je omejena na samo osmih misijah. Vendar pa lahko traja ure in za vsakogar obstaja način zadruga, kjer bo družba drugi igralec, da sodelujejo pri obrambi svojih življenj in več zavojčkov s pritiskom sovražne sile, da bo vzpon na vas v nedogled na vseh straneh. Poleg tega se bo postopno odpre za doseganje in nove kostume za glavni lik, kot videz brezdomce ali drugih nenavadnih vrst.

Blood and ukrep

Game Shank 2 ni mogoče šteti polnopravni akcijska igra v modernem smislu žanr računalniških iger. Igra je sestavljena zelo barvita in vizualno privlačen. V igri ukrep se ne zanika, dinamičnost in hitrost, kakor tudi zvitke nad brutalnostjo kot glavni lik, mračni in jezni in vse, kar se dogaja na zaslonu v vseh misijah. Zgodbo črpa, vendar je za igre te zvrsti in ni potrebno, saj je treba obravnavati, da je pogon, stalnem gibanju in veliko krvi. Priložnosti v igri so omejene samo z domišljijo igralca, trajanje misij in vaše reakcije.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more