Zaznamki

Shadow Company

Alternativna imena: Shadow Company

Game Shadow Podjetje - brezplačna multiplayer prvi strelec oseba vojaški predmeti, ki zahtevajo uporabo strategije. Razvijalec - Doobic Game Studios uporablja sodobna Unreal Engine 3. Super realistične 3D format grafike omogoča potopite v vrtinec dogodkov, v celoti absorbira v ozračje sovražnosti. Znajdete v krutem svetu, kjer obstajajo nikakršne predpisi, navedeni. Na bojiščih absolutnega kaosa, saj da bi se čim več udeležencev jackpot prekinejo niso izbirčne v medijih. Če vam ni všeč omejitev, omejenih v resničnem življenju, obiščite Shadow Company spletu doživeti občutek popolne svobode delovanja. Sodelujte v brutalnih showdowns tolp in dokazati z drugimi, ki si zaslužijo, da se vodja!

Če želite igrati igro senc bo družba potrebujete računalnik to konfiguracijo:

- Operacijski sistem Microsoft Windows;

- P4 procesor 3. 0Ghz;

- GeForce 7600 grafično kartico;

- RAM 1GB.

Ker je ta tip igre odjemalca, boste morali, da ga namestite na vaš računalnik. Ampak mogoče je to samo po tem, ko se boste peljali registracijo Shadow Company. Lahko ustvarite račun na spletni strani, ali na kateri koli socialne mreže, ki vas zanima. Pridružite se v igri Shadow Podjetje vključuje uvedbo e-poštnim naslovom in geslom. Brez nepotrebnih težav, je vse enostavno.

Igraj Shadow podjetje boste, vožnja enot. Na razpolago imate lahko do osem vojakov. Ne skrbite, da tako dolgo, kot ste nadzor nad eno od njih, drugi pa se lahko uničijo. Za zaščito enot v času, ko ne morete pozorni na njih, je način spremljanja. S tem se lahko branijo, če je to potrebno. Upoštevajte tudi dejstvo, da so enote obdarjen z določenimi značilnostmi. Morate biti izčrpane in izboljšanje parametrov njihovih oddelkih, da bi jim omogočili, da ustrezno odražajo močne napadi sovražnikov.

Po prvem trenutku ste prišli, da se v nevarnem svetu dihanje kaznivih dejanj bi morala dobiti sestanek z lokalno stožec. Na ta način boste dobili prvo službo, in na koncu svoj prvi dobiček. Več si provernetsya krvave dejanja, bolj postane torba dolarjev. Denar v tem brezkompromisno svetu rešili skoraj vse. Denarja - ne samo sredstvo za pridobivanje vse potrebno, ampak tudi za moč.

Shadow Company online igra ponuja uporabnikom več načinov. Med njimi boste zagotovo našli nekaj, kar bo za vas najbolj primerna. Prvi način - do 24 igralcev v boju. To pomeni, da bi se znajdete med 24 plačanci in planila Opravila V ognjevarno bitko. Značilnost tega načina je sposobnost, da pomaga ranjene tovariše. Za to potrebujete le raztezajo pyatyunyu. A tekmeci, ki so bile izčrpane že dolgo bitko in dobili nekaj škode, če ne upajo za milost. Lahko reve neusmiljeno konča, ne da bi veliko truda za to. Naslednji način - "Dirty Money". Velja za najbolj milostljiv režim. Problem je očiten - stisnite vrečko dolarjev. Udobno se lastnik predpomnilnika označena na radarju. Bodite previdni, saj v tem načinu, čas je omejen. In še prav razburljivo mode - rešila spretnosti. Obstaja velik potencial. Na primer, lahko sovražniku, v času, ko se mu zdi, da gre mimo podpornega mrtev klic helikopterja, uporabite nevidnost in celo organizirajo preprogo bombardiranje.

Treba je omeniti, da se lahko Shadow Company igrati z obrazcem prvi osebi. To stikalo za ostrostrelca ali pregled z daljnogledom. Doživite polnega potenciala v igranju. Skrbeti za dostojno oklep, v boju proti prometu na voljo. Interaktivne igre svet je tako nasičena in raznolika, da je nemogoče opisati vse, kar je v nekaj odstavkih. Zato bo najbolje, če svoje izkušnje glasovati vse funkcije postopoma odpirajo pred nick v času igranja. Bodite prepričani, da ne bo zapustil razočaran! Pregled - optimistični! Srečno!