Zaznamki

Starcraft 2 Legacy of the Void

Alternativna imena: Starcraft 2 Legacy of the Void, Starcraft 2 Legacy of Nether

Game StarCraft 2 Legacy of the Void: strategija sproščanja.

2015 leto produktivno za igralne izdelke za več igralcev. Pridružil se jim je igra StarCraft 2 Legacy of the Void od razvijalca Blizzard Entertainment, ki je izšla 10. novembra in postala zadnja serija trilogije.

V StarCraft 2 Legacy of the Void lahko naloži in namesti stranka, da začne strateško akcijo Vodenje tujec vojske protossons, boste uprli smrtonosni Zerg in Terran. Prvih pet misij bo potekalo v akcijah z enim igralcem, kar vam omogoča, da se končno navadite na zaplet. Boj, obkrožen s prijatelji, se vključite v globalno bitko v omrežju, tako da izberete eno od kartic.

V zgodbi se dogajajo dejanja okoli planeta Ayur in hierarha Artanisa, ki ga predstavljate. Zerg je napadal njegov planet. To se je zgodilo pred mnogimi leti, protossovi prebivalci Aiur pa so prenehali biti en sam narod. Da bi jih združil in uničil sovražnika, Artanis ustanovi flotilo Zlata armada. Prav tako mora pomagati Kerriganu Sarah odpraviti padlega Amuna Zel-Naga, v čigar namen je organizirati impresiven konec sveta.

Za popolnost vojske in ladje se Artanis občasno vrne na vodilno mesto "Kopje Aduna". Prav tako komunicira z liki, od njih prejme nasvete, iz enot pa spozna nove možnosti boja.

Cilj te kampanje je bil združiti razpršena plemena v močno vojsko, ki je sposobna oživiti veličino protosa in uničiti Amuna. Najprej so igralcem ponujene tri misije "Premonition of Darkness" z vodilnim junakom Zeratulom in zapletom, ki govori o najdenem zatočišču Tal Darima, oživitvi Amuna in skrivnosti prerokbe, ki jo je razkril.

S heroji ena na ena.

Pore prenesite StarCraft 2 Legacy of the Void in se pridružite igralcem, raziskujete prostranstva vesolja. Med omrežno igro boste imeli možnost prenašati dnevne turnirje v samodejnem načinu. To zahteva trditev, da se želite boriti z najmočnejšim v svetu StarCrafta v areni in nato nasprotniku pokazati svojo moč.

Ni vsakdo sanja, da je osamljen prostorski volk. Skupaj lahko to počneš! V Archon načinu, pod vašim splošnim vodstvom pride osnova, ki jo je treba zaščititi, in dva nasprotnika. Delite izkušnje in pomagajte svojemu partnerju v besedi in dejanju, da uspešno opravite nalogo.

Če izberete način izvajanja skupne naloge, boste postali poveljnik ekipe iz dveh igralcev. Tam bo veliko sovražnikov, vendar vam bodo pomagale izkušnje Sarah Kerrigan, Jim Raynor in hierarhist Artanis. Višja stopnja izkušenj v vašem računu, več sposobnosti in vrst vojakov bo na voljo.

V vesolju StarCraft boste srečali znake:

 • Artanis
 • Rohana
 • Vorazun
 • Reynor
 • Kerrigan
 • Karax
 • Zeratul

Parametri namestitve (sistemske zahteve za igre)

StarCraft 2 zapuščina praznine na računalniku z operacijskim sistemom Windows XP / 8 / Vista / 7 za Mac OS X 10. 7 in več. Trenutno razvijalci izjavljajo naslednje minimalne zahteve:

 • PC: AMD Athlon 64 X2 ali Intel Pentium D
 • ATI Radeon X800 XT ali NVIDIA GeForce 7600 GT
 • Mac: Intel Core 2 Duo
 • Radeon HD 2600 Pro ali NVIDIA GeForce 9400M
 • PC / Mac: 20 GB prostora
 • OP 1. 5 GB za PC in 2 GB za Mac
 • Ločljivost monitorja ni manjša od 1024x768

Ne zamudite priložnosti, da kupite StarCraft 2 Legacy of the Void v polni izdaji in dobite čudovita darila:»Wings of Freedom«,»Heart of Roy«,»Heritage of the Void«. V njih boste našli dodatne portrete, embleme, nove hišne ljubljenčke, znake, sposobnosti in orožje. Zdaj ostane samo, da premagamo sovražnika na slavo Protosovcev.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more