Zaznamki

Sacred 2

Alternativna imena: Sacred 2

Sacred 2 - računalniška igra vlog v fantazijski žanr RPG. Nemška temelji proizvajalec se je odločila, da nadaljuje prvo tekmo sveto. Z naprednimi novosti predstavil igra ima novo zgodbo, nov način igranja. In vse, kar je predstavljeno na dostojno raven. Prevedena igro Sacred 2: Fallen Angel. Morda to pomeni, da bodo prebivalci Ankari v pričakovanju junaka, ki jih shranite od začetka kaosa.

To igro Sacred 2 je bila na obrazu potrebujete le novi oboževalci, da prenesete igro Sacred 2. Če želite to narediti, za ogled potrebujete Javascript na vašem računalniških programov za nalaganje iger.

Boste sprehaja celino imenovano Ankara v vesolju svetim. Na samem začetku tekme Fallen Angel Sacred 2 se odločite razred, ki se naslanja bodisi značaj predlagala razen Seraphim popolnoma drugačen od prvega različici igre: Seraphim, visoki Elf, dryad, Temple Guardian, Shadow Warrior, inkvizitor in Dragomag. Toda po tem, da je zelo pomembno, preden izberete pot, po kateri gre značaj: Pot svetlobe ali teme. Natančneje je treba izbrati božanstvo: Lumen (God of Light) Forens (boginja modrosti in filozofije), Kibele (Goddess of Nature), Testa (Bog znanosti), Kuan (God of War) in Kerr (Goddess of Evil). Če izberete Seraphim, vam bo na voljo le pot svetlobe - Lumen Forex in Kibele, in Inkvizitor - Darkness - Coeur Kuan in Testa. Zato je pri izbiri poti teme, nimaš izbire v lumen božanstva, in če je pot svetlobe, potem Kerala.

In potem lahko začnete igrati igro Sacred 2.

Dogodki v igri pred dogodki v prvem delu igre. Tukaj antičnih časov, ko povojih mistične moči in pri dogodkov prišlo do delitve na dobre in slabe. In najhujše lahko vodi v kaos. Vendar pa ne smemo dopustiti, da se to zgodi, ali pa obratno, da bi pospešili proces.

Seveda je igra s kartami, razdeljen v zelo različnih regijah:

• Tilizy;

• Artamark;

• Nor - Plath;

• Seraphim Island in dolge podvodna jama zmaji;

• sikanje Ta.

Tilizy - regija škratje. Najbolj boleč del Ankari. Podnebje je zmerno.

Artamark - podeželje ljudi. Razdeljen na poglavarstva vladajo različni knezov. Podnebje je suho.

Nor - Plat - Ozemlje Orke. Razdeljen v bojevitem mestu. Stepska klima.

Seraphim Island in dolge podvodna jama zmaji - lastništvo Seraphim. Ena velika nedeljiva država. Samo tukaj T - energija pod kontrolo.

Sikanje TA - ozemlje kuščarji, zmaji privrženci. Vas poplavljena z vodo. Razdeljen je na mestu.

Na splošno je glavna naloga je, da opravlja svoje delo, izboljšali svoje znanje, raziskovanje ozemlje in odloča o usodi celotnega Ankari.

Igra Sacred 2 je predstavljen v visoko kakovost grafike, dobro animacijo. Čeprav so nekateri predmeti ne sme biti dovolj podroben.

Na splošno, še vedno lahko vidite Sacred 2 video in galerija. In pojdite na spletno stran, da igrajo Sacred 2 Fallen Angel download. In dobili navdušeni nad fantastično bivanja. Kot je bilo pričakovati spletne igre, ki jih lahko povabite svoje prijatelje. Boš igral dobro!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more