Zaznamki

Sacred

Alternativna imena: Sacred

Sacred - fantazije računalniško igro vlog v žanr RPG. Nemška temelji proizvajalec Ascaron, oživelo vrsto iger svetim, preveden Prince of Darkness. Igra je zanimiva in razburljiva. Nimate preobremenil ali zgraditi celotno verigo v strateških bitkah. To je varno potovanje in popolno quests.

Kako končati branju tega pregleda nad igro, vam svetujemo, da si ogledate video posnetke Svete in galerija. In potem si lahko prenesete igro sveto mesto.

Sacred igra vam ponuja priložnost, da razišče svet fikcije. Boste igrajo na celini, Ankara, v vesolju svetim.

Naslednja imate možnost izbire za naravo predlaganih možnosti:

• Gladiator;

• Battle Mage;

• Forest Elf;

• Dark Elf;

• Serefima;

• Vampiressa.

Gladiator - najboljši v Gužva bitkah. Sooča s kakršnokoli orožje.

Battle Mage - glavno orožje magije, ampak tudi dobro znanje meči, palice, štabi, itd itd Svetuje začetnikom, da se ne izbere. Ima orožje, ki ga uporablja le.

Forest Elf - dobro za začetnike. To je predstavnik le boj na dolge razdalje. Uporabite čarobne škrate in le najboljše tesno strelišče z lokom in samostrelom.

Knight - blizu borec. Uporablja moč temnih škrati in strup. Zelo zanimiv in močan karakter. Ima orožje samo za lastno uporabo.

Serefima - dedič mistični angel. Uporablja nebeško čarovnijo, in zelo dobro obvladajo meči, lokostrelstvo.

Vampiressa - dva v enem. V dnevni svetlobi - močan bojevnik, in ponoči - močan vampir. Zabaven karakter.

Kdo je v igri svetim boste igrati samo tvoja izbira. Sčasoma lahko vsak znak poskusiti.

Game Prince of Darkness zagotavlja samega začetka določene spretnosti svoje like. Skozi igro, dvignili raven, lahko nadgradite znanje. Tudi na ravni uspešnosti vašega značaja vpliva na nabor vrednosti standardnih značilnosti. Kot so moč, vzdržljivost, agility, telesno regeneracijo, duševno regeneracijo in karizmo.

Sacred pc Igra je razdeljena na težavnostne stopnje, ki imajo imena plemenitih kovin: bronasta, srebrna, zlata, platine in niobij. In zemljevid Ankare celine razdeljen na dele - regije. Torej se vam prikažejo z veliko prostranstva za vaše tako imenovane hojo.

Igra se imenuje Sveto Prince of Darkness ni zaman. Izkaže se, da je igranje v prazgodovino. In kot vedno, tukaj prihaja junaki z zlobnimi nameni, nato pa prevede svoje namere. Nosi kazen za to. V izgnanstvu, je ponovno pridobi moč in gre v svet, da se usede zlo. Govorimo o shaddara.

Mora vaš lik po svojih najboljših močeh pri opravljanju nalog.

Prepričanju, da igro Sacred ste že spletka. Nič ni bolj zabavno kot tava prostranstvih barvit svet. Po urniku tukaj dobre kakovosti, vse karte delal. In je glasba dobro izbrana, ne le ne odvrnejo od igre same.

Se lahko nadaljuje. Uspešno boste igrali!