Zaznamki

Saboter

Alternativna imena: Saboter

Game Saboteur - računalniška igra, ki predstavlja celotno mešanico različnih žanrov, saj je združil elemente in autosimulator in elemente strelec in akcijskega žanra, v kombinaciji z avanturo. Igra ustvarjena in sprosti v letu 2009, pandemske Studios in Electronic Arts.

Igra se odvija v Franciji, ki je med drugo svetovno vojno, nacistični Nemčiji zasedeno. V tej situaciji, irski dirkač in mehanik Devlin odloči za sodelovanje v boju proti fašizmu in pridobi soglasje od francoskih borcev odporniškega gibanja, kot tudi od inteligence Združenega kraljestva.

Game igranja je resen igralec in svobodo delovanja je zelo podoben slavni igre GTA. Igra Saboter prejme od svojih prvotnih razvijalcev nekonvencionalno vizualno obliko. Tako je ves svet igro, kar je okupirali nacisti, se prikaže na zaslonu v sivih tonov, in v takšnem obsegu, da je kot glavni lik v igri poteka, dokončanje različnih nalog na različnih področjih - po igri svetu so poslikane z vsemi barvami. Zelo pomemben način za to bi lahko uspešno igral Saboteur - to stealth način. Konec koncev, brez glavnega junaka ni oblečen v nacistično uniformo, ne prikriti, ne skriva, da je nemogoče za opravljanje svojih nalog. Saboteur igra omogoča uporabnikom, da opravlja naloge v realnem igralniških območij v Parizu in njegovih predmestjih - v bližini Eifflovega stolpa, slavolok, Sacre Coeur, Madeleine cerkev, in tako § In dogodki odvijajo v Saarbruecken in Le Havre.

V tem primeru, če se odločite za prenos The Saboteur, začneš igrati, boste izvedeli, da je zgodba in stranske misije. Ti bodo morali iti zabava, lahko pa izberejo svoje lastne cilje in v prostem igri. Takšni cilji so stolpi, stebri z oklepnimi vozili, protiletalskih topov, bencinske črpalke, generali, in tako itd Če je glavni lik še vedno opazili - bo treba vključiti tudi anksioznost. Igra ima pet različnih stopenj alarmov. Na primer, na prvi stopnji tesnobe pojavil avto in moto-patrulj in peto stopnjo anksioznosti pomeni povezavo na iskanje borce, ki so olupljeni preganjali junak na polet nizki ravni.

Če vprašate internet Saboteur video, boste vedeli, da igra vsebuje naslednje nasprotnike: SS vojake, vojaki Wehrmachta vojakov Navy vojaki Gestapo Terror družba, in zato

Igra je razdeljena na nekaterih oborožitvenih razrede. Tu in pištol in brzostrelk, in izstrelitev granat, in šibrovke, in tako itd Gamers dovoljeno hkrati opremiti vsa dveh vrst strelnega orožja. Poleg tega so konvencionalno orožje prisotna v Saboteur stroj, ki je predstavljala najmanj štirideset vrst, razdeljena na štiri glavne razrede. Če želite, da bi dobili pol skladbo, ali katero koli oklepno vozilo, nato pa so morali sami voziti v garažo. Potem so vas na razpolago. Saboteur je v rezervoarjih. Na primer, rezervoar freza. On je naredil nasprotnik bo zelo visoka. V Saboteur ima veliko pozitivnih in negativnih znakov. Z njimi boste lahko čim prej namestiti igro na vašem računalniku in se potopite v to nevarno igro svet sestane.

Poskusi! Menimo, da vam ne bo žal porabljenega časa igral. Srečno!