Zaznamki

S4 League

Alternativna imena: S4, C4

Spletna igra S4 League, je kombinacija strelcev in krasen anime grafiko. Zato menim, da ko boste doživeli nenavadno strelec z omamljanjem spektakularne grafike, ta igra vas ne bo pustila ravnodušne.

Boste imeli dostop do vseh strežnikov na svetu, kar pomeni, da boste lahko v boju proti po svoji presoji z udeleženci iz različnih delov sveta.

S4 League spletu ponuja priložnost, da ustvarite svoj edinstven značaj. V igri trgovina, v območju, obstaja na stotine kul stvari in obleka, orožje in opremo. Lahko kupite tudi različne variacije hairstyles in obrazno mimiko, da izbirajo med moškim in žensko značaja - ustvariti edinstven značaj je zelo preprosta. Čeprav bo usposobljena za odrasle stil strelec ali luštna anime lik v S4 League vse mogoče.

Ko ekipiruesh svoj značaj, lahko sodelujejo v tekmah.

V tej igri lahko izberete način združitve, v kateri želite igrati. Tu predpostavljamo način Zadetek, kjer boste morali dokazati svoje bojne in streljanje spretnosti, bo vaša glavna naloga je, da bi obvladali žogo in jo vrniti v nasprotnikov gol. Ali pa, na primer, neusmiljen in dih način Deathmatch, kjer bi ubil igralce morate pokazati svoje strateške in bojne sposobnosti.

Chaser način za določen čas, ki ste skriti in pobegniti pred preganjalci. Opozarjam vas, da to ni enostavno, še posebej, če ste si prizadevajo za Reaper sam. Ampak, če vam je ljubše klasičen strelec, S4 League Online vam ponuja način arcade, tam boste mogli dokazati svoje sposobnosti v boju proti robote, ki uničujejo vse, kar jim pride na pot. Tukaj boste morali potovati 3D meritve, na poti za izpolnitev tisoče nasprotnikov in jih uničijo. Poleg tega boste morali od velikih refleksnih spretnosti in izredno hitrih strateških idej.

Pridružite se v igri S4 League vam bo dala priložnost, da se potopite v svet strelcev in anime, plus ob vstopu v igro boste dobili niz začetnike, ki bo vsebovala: polavtomatski usposabljanja in plazma meč, dva spretnosti, ki povečujejo ponudbo življenja na 15. in s 30 enotami, kot navadne hlače s plaščem.

S4League je ustvaril Graphics Motion anime - ko boste teči, skakati, ustrelil in fly vaš lik bo videti super! Tako kot liki iz priljubljenih stripov. Najnovejše grafika slog vam bo z gibanji kakovosti in brezhibnim prizorov znakov, tudi če ste še vedno začetnik, in to je vaše prve korake na S4 League spletu.

Ena od kul funkcij je, da S4 League igral na katerem koli računalniku z video.

V prizadevanju za naziv najboljšega igralca boste morali izpolniti z več tisoč profesionalnih igralcev in upraviči svoj naziv.

Pridružite S4 League spletu, pridružite klan in postal številka ena med mnogimi anime igre in strelcev!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more