Zaznamki

RuneScape 3

Alternativna imena: RuneScape 3

Od prvih sekundah igro RuneScape 3 vas presenetiti s svojo grafiko. Dejansko se vsi sestavljeni tu je neverjetno: jasno, svetlo in izvirno. Torej Gamers-esteti gotovo bi bili veseli. To je nemogoče, da ne navajajo odlične tehnične lastnosti projekta: preproste in cenovno dostopne kontrole, veliko igranja, zanimiv in nenehno posodabljajo delo in nalog. Danes se že izvaja vsaj 180 dolgih in razburljivo quests, in očitno je, da so razvijalci ne bodo ustavili. Pravkar ste izgubili občutek za čas, očaran nad igro. Si že čaka pirati, vampirji in legendarne pošasti. No, uspelo, da vas zanima? Zagotavljamo vam dolgčas s to igro ne boste imeli prav!

RuneScape 3 Online - je spletna igra, vendar boste morali predhodno prenesti igro stranko, in če želite namestiti igro v brskalnik plošči. Takoj po registraciji boste mogli iti nazaj v skrivnostni svet domišljije Gilinor, kjer danes že registrirano mnogi igralci iz celega sveta. Vsak udeleženec v projektu, da razišče veliko zemljišče, ki je na voljo od tega sveta, vsakdo lahko dobili več in več novih znanj in spretnosti. Pripravite se na dolgo potovanje, študij čarobne uroke in srečanj z najbolj nenavadnih bitij. Ena glavnih razlik projekta - možnost brezrazredno igre. To pomeni, da si lahko svojega zastopnika znakov enega od predlaganih distribucije, podelitev določena znanja in spretnosti. Ali pa se odločite brezrazredne lik, ki lahko postane edinstven junak, ki vključuje vse vaše najljubše značajskih potez.

Kot je navedeno zgoraj, v projektih brskalnika RuneScape 3 registraciji potrebujejo za nemoteno začetkom igranja. In tudi dejstvo, da je v tem trenutku, prilagojenem za angleško govoreče uporabnike, za nadzor nad igro ni določeno, ne sme zmesti. Celotna igra je oblikovan tako pameten, da se lahko ukvarjajo z vsem, brez pomoči slovarja.

1. Za začetek igre za vas, kliknite na povezavo " Igraj Proste zdaj ", ki je nemogoče zgrešiti na strani igre.

. 2 Tukaj boste videli prijavni obrazec, ki ga izpolnite lahko začnete v RuneScape 3 igre. Za pravilno delovanje igri, morate nameščena najnovejša različica Java .

S podpisom, lahko takoj gremo na izlet. Videli boste veliko novih neenakih mest, pogledati v temne kleti in dobili ogromno znanja. Ko že govorimo o spretnosti, projekt zdaj jih oštevilčiti 26. Na primer, lahko postanete

1. Farmer.

. 2 Blacksmith.

3. Hunter.

Z odkritjem novih ravneh, bodo na voljo nova znanja in spretnosti.

V , da igrajo igro RuneScape 3 ni bila dolgočasna, uprava ponuja narediti ljubek hišne

1. Dragon.

. 2 Kid troll.

3. Golden chinchonpasa.

Ne zaljubi se s temi ljubkimi otroci nemogoče!

Poleg tega je prijetna, in dejstvo, da igrajo RuneScape 3 brez vsakdo lahko!