Zaznamki

Rulimony

Alternativna imena: Rulimony

Online igre Rulimony - brezplačna spletna igra ustvarjena za razvoj spretnosti in tendenc pri otrocih. Edinstvena igra, bo posegel dolgočasen in boleč učni proces zabavno in prijetno. Več kot 40 različnih mini-igre polepšala ne le svoj prosti čas za otroke, ampak prinašajo tudi precejšnje koristi.

Rulimony online igra zasnovana za otroke, vrtec in starost za predčasno šolo. Vendar pa se bodo tudi starši zdi zabavno in biti sposoben igrati Rulimony skupaj z njihovimi mladiči. Postal izredni prebivalec pravljično svetu je precej preprosta.

Rulimony Spletna prijava zagotavlja takšno možnost. Prosimo vas, da izpolnite naslednja polja:

 • Ime Baby
 • Geslo
 • E-pošta
 • Starost
 • Seks
 • Država

Pridružite se v igri ponuja tudi izbira Rulimony značaj igre. Potem si dal kljukico, da se strinjate s pravili igre, dovolite otroku, da igrajo in Rulimony ne proti pridobivanje koristnih novice. Registracija Rulimony treba zaključiti, ko prejmete e-pošto z navodili o tem, kako aktivirate svoj račun in sledite navodilom.

Imejte v mislih, da na enem računu, lahko ustvarite samo en znak. Toda, če je vaš otrok želi, da bi poskušali igrati z nekom, nihče ne prepoveduje, da ustvarite nov račun z drugačno izbiro junaka. V tem primeru bo zabavno zverushki neodvisno.

Kaj ti Rulimondii prebivalcev? Kakšen je vpliv na igro, ki ste jih izbrali mačko, ali, na primer, lisico?

Igra ima šest vrst znakov. Vsak od njih ima svoje posebnosti.

Bo Dog nikoli razočaral, če želite resnično močno prijateljstvo. S svojo polet fancy in nemirnega optimizma ne bo dolgčas.

Hearted bo medved dokazati svojo dojemljivost za dušo. Pomoč ta sladek zob uresničiti gojiti sanje: za ogled ves svet.

Fox sije s svojo iznajdljivost in znanje. Ta družaben oseba razume vsakdo, in se prepričajte, da bodite pazljivi.

Bull lahko postane duša vsakega podjetja. Ljubi svojo družino in dom udobje. V igrah, želi biti prvi, ki se nanaša na njih zelo resno.

Cat - je utelešenje najbolj vljuden in inteligenca. Nikoli ne bo govoril proti nekomu, njihov talent, da zasije. In čeprav je računalniška miška prijateljskih odnosov je včasih sama igra.

Artful Bunny nikoli okleval in presenetiti svojo zdrava pamet. Pozno ne v poslovniku, zato je vedno nekje v naglici.

Tukaj tudi seznaniti z lepimi prebivalci Rulimondii. Izberite, ki vam je všeč in začnite igrati igre na spletu Rulimony.

Naši junaki so enostavno premikanje po virtualnem svetu in lahko sodeluje v katerem koli igro. Rulimony online igra pripravljena za okolju prijaznejše načine prevoza. Vsak nov igralec dobi osebno rolko. Vendar je mogoče čez čas vozilu spremeniti. Konec koncev, igra se stalno širi floto. Mimogrede, ne samo prevoz, temveč tudi druge dragocene predmete je mogoče kupiti v valuti igre Auro. Na začetku igre imaš nekaj stroškov, ampak več denarja bodo prejeli iskanje.

Rulimony spletu je ogromno mesto z različnih lokacij. Oni so ločeni za javnost, poslovne in zasebne. Med številčnosti stavb in različnih cubbies boste našli:

 • Beach
 • Cafe
 • Šola
 • Club
 • Park
 • Stores

Dragi starši, ko je vaš otrok pričakuje, da igrajo igre na spletu Rulimony, njegov uspeh ne bo ostalo neopaženo s tabo. Sčasoma boste spoznali, da je tvoj otrok bolje, branje, pisanje, razlikovanje barv, razširili svoj besedni zaklad, skrbi za okolje, se naučili upravljati osebne finance, ki so sposobni sprejemati odločitve lažje našli skupni jezik z vrstniki. Ta igra je namenjen za samouresničitev fanti fantov. V procesu spletnih iger lahko vaš otrok razvije spomin, logiko, opazovanje, prostorsko razmišljanje, motoričnih sposobnosti, posluh za glasbo. Poleg tega, če boste postali Rulimony igrajo skupaj z otroki, bo to prispevalo k vaše razumevanje in kohezije.

Igra je na voljo in brezplačno za vse, ampak nekatere vrste mini-igre zahtevajo za odkritje zlatih ključev. Verjemite, da bo eden relativno majhen znesek, porabljen za njihov nakup odškodnino. Ključi zlata bo odprl več priložnosti in se bo dobro presenečenje za vašega otroka. Pohitite svoje otroke, ker so ga zaslužijo!

Naredite nauki prinesel veselje in ponosni na svoje dosežke krovinushku! Kdo ne mara, da veš, koliko je prijetno opazovati uspešen razvoj njihovih potomcev. Rulimony igre čaka na vas in pripravljena, da postane vaš zelo realna pomočnik!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more