Zaznamki

Kraljeva zgodba

Alternativna imena: Kraljeva nadstropje

Ko se je pojavila prva kmetijska igra, je v svetu iger na srečo prišlo do prave revolucije. Od tega trenutka je minilo veliko časa in kmetije so še vedno priljubljene. Novi projekti se redno pojavljajo. Eden najuspešnejših primerov je igra Royal Story, namenjena različnim starostnim kategorijam. Ko vstopite v projekt, poskusite na sliki, ki ni povsem običajna za kmetije. Toda najprej najprej stvari!

Prijava v igri

Projekt Royal Story - brskalnik. Zato lahko igrate takoj, ne da bi zapravljali čas za prenos in namestitev dodatnih odjemalskih programov. Edina stvar, ki jo morate pred začetkom igranja zanesti pri registraciji Royal Story. Vmesnik za igro je prilagojen rusko govorečim uporabnikom, tako da pri registraciji ne bi smelo biti težav. Obrazec za prijavo se nahaja na glavni strani igre.

 1. V prvem prostem polju zapišite svoj e-poštni naslov.
 2. Razmislite in vnesite geslo za dostop do vašega osebnega računa.
 3. Zadnja prazna vrstica je za ime igre.

Če želite, lahko vstopite v igro veliko hitreje, namesto da se prijavite s prijavo na svoj Facebook račun.

Gaming features

Začeli boste igrati Royal Story z izbiro podobe vašega lika. Izbira je majhna - lahko ste princ ali princesa. Vaš vodnik po projektu bo veličasten gnom Max. Povedal vam bo osnovne principe igre in pomagal obravnavati vse nianse v upravljanju. Iz vašega novega dirigenta boste ugotovili, da ste preživeli preveč časa pod urokom. Zdaj, ko se zbudiš, bi moral narediti policijo v kraljestvu.

V večini podobnih projektov, v Royal Story online, se morate ukvarjati z razvojem lastne zemlje. Zdaj je velikost vašega zemljišča minimalna in število stavb na njih je omejeno. Med igranjem boste lahko raziskovali in zasedli nova ozemlja, gradili nove stanovanjske stavbe, na njih delali tovarne, organizirali vrtove in sadovnjake.

Kupite vse, kar potrebujete za razvoj v trgovini. Vsi izdelki so razdeljeni v več kategorij:

 • zelenjave in sadja;
 • živalskih in industrijskih izdelkov;
 • stavb;
 • potrošnega materiala;
 • predmetov dekorjev; 10.000 rastlin.

V vsako kategorijo - več podkategorij, tako da imate izbiro in precej velike.

Glavni igralni viri

Del v Royal Story online boste imeli veliko. Vaš junak bo moral odgovorno upravljati kmetijo: posaditi rastline, skrbeti zanje in jih pravočasno pobrati, nahraniti živali, očistiti ozemlje in zgraditi nove stavbe. Upoštevajte dejstvo, da vam vsako dejanje prinese eno energijsko točko. Ta vir se sčasoma obnovi, vendar vam priporočamo, da pravilno določite prednost. Glavni kazalci, na katere morate biti pozorni med procesom igre, so naslednji:

 1. Zlati kovanci - glavna valuta igre.
 2. Rubins - druga vrsta valute. Lahko kupijo boljše stvari.
 3. Srca so najbolj dragocena valuta. Za njih v igri trgovina lahko kupite to ekskluzivno.
 4. Nivo energije določa, koliko ukrepov lahko storite zdaj. Ko se raven poveča, se število dovoljenih energetskih točk poveča.
 5. Ko igrate Royal Story, pozorno sledite izkušnji. Bolj ko ga boste kopičili, prej se boste premaknili na novo raven.
 6. Tako imenovane točke zaklepanja določajo stopnjo razvoja vaših zgradb.

V igri lahko obiščete prijatelje, jim pomagate, dobite bonuse za to in sprejmete pomoč sosedov.