Zaznamki

Raketna liga

Alternativna imena:

Rocket League je zelo nenavaden športni simulator. Igrate lahko na računalniku. 3D grafika je zelo svetla z veliko podrobnosti. Igra je dobro ozvočena. Glasba je energična, vendar lahko med dolgimi igrami postane utrujajoča, v tem primeru jo lahko izklopite v nastavitvah.

V tej igri lahko igrate zelo nenavadno nogometno igro, kjer se vsi igralci premikajo po igrišču v avtomobilih. Ta mešanica drift prvenstva in nogometne tekme bo všeč mnogim. Rocket League lahko jemljete resno in poskušate doseči najvišja mesta na lestvici ali pa se samo zabavate z vožnjo močnega športnega avtomobila na nogometnem igrišču.

Preden začnete, se v tej vznemirljivi igri naučite voziti avto. Kontrole so drugačne od običajnih, avtomobili tukaj lahko naredijo neverjetne skoke in celo salte.

Zmaga ne bo lahka, čaka vas veliko nalog:

  • Izberite avto za sodelovanje v igri
  • Zmagajte v neverjetnih dvobojih z ogromno žogo in avtomobili
  • Izboljšajte zmogljivost vozila in odklenite nove modele
  • Tekmujte z drugimi igralci na spletu za mesto na lestvici in dragocene nagrade

Ta kratek seznam ne more zajeti zabave Rocket League g2a

V vsakdanjem življenju je malo verjetno, da boste videli avtomobile, ki igrajo nogomet z ogromno žogo, toda v tej igri se zgodi točno to.

Obstaja veliko načinov igre:

  1. 1 do 1
  2. 2 do 2
  3. 3 do 3

In več posebnih načinov, ki so na voljo samo ob določenih dnevih.

Če želite uspeti, obiščite igro vsak dan. Da bi bilo igralcem bolj zanimivo, so razvijalci pripravili dnevne in tedenske izzive, za katere bo velikodušno nagrajen. Nagrade lahko vključujejo unikatne dele za vaš avto, nove barve in še več.

V Rocket League na PC-ju imate priložnost ustvariti avtomobil po meri v slogu po vaši izbiri.

Vsaka sezona ima izziv, ki drugje ni na voljo. Ne zamudite priložnosti, da se povzpnete na sam vrh lestvice ocen in prejmete zasluženo nagrado.

Razvijalci so dobro poskrbeli za ravnotežje; nasprotne ekipe, ki jih srečate na turnirjih, so izbrane na ravni, podobni vaši. Zahvaljujoč tej funkciji je igranje Rocket League vedno zanimivo; zmagate lahko v kateri koli tekmi, če se dovolj potrudite.

Igra je osredotočena na tekmovanje z drugimi ljudmi na spletu, zato potrebuje stabilno in hitro internetno povezavo. Poleg tega morate prenesti in namestiti Rocket League.

Zahvaljujoč večplatformski naravi tega projekta lahko uživate v procesu s katero koli napravo, tudi če niste doma, vendar bo še vedno bolj priročno igrati na osebnem računalniku.

Rocket League lahko kupite tako, da sledite povezavi na tej strani ali obiščete spletno mesto razvijalcev. Igro je pogosto mogoče videti na razprodajah; najverjetneje je zdaj mogoče kupiti ključ Steam za Rocket League s popustom.

Začnite igrati zdaj in postanite zvezda nogometnega igrišča z zmogljivim športnim avtomobilom lastne oblike in barve!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more