Zaznamki

Gods War

Alternativna imena: Rise of Mythos

Gods of War igri (Rise of Mythos) v ozračju domišljije.

Mladi brskalnik igre bogovi vojni zgradili izviren način, vključno s komponento in strategijo multi- kartico. Ker so razvijalci oprla na fantazijski atmosfero, dobili lepo izdelek z zanimivo zgodbo.

Prireditve razpletati ob robu mesta, ki jih je treba zaščititi. Toda vojna ni ena zanimiva zabavno. V svojih številnih priložnosti, da pokažejo svojo nadarjenost strateg, ekonomist in kockar. Potegnite uspešna kartico lahko kdorkoli, ampak zbrati celotno kart danih močna samo najbolj uspešnih igralcev. Če želite ustvariti sliko o tem, kako biti Gods of War igri, nekaj večjih predmetov:

    Mnogoe odvisno od igralca, saj bo združeval junake kartico in narediti korak, vendar vedno obstaja"primer", ki ima rad, da se vključijo v načrtovanem poteku dogodkov.

  • Osnovnaya cilj zbrati – polne kolodu
  • Podobrat edinstvena kombinacija kart bitij in pojavov ter zaklinaniy
  • Sovershat nakupom dražbeni dome
  • Nayti lastno strategijo in razvoj ee
  • Prisoedinyatsya za gildiyam
  • Uchastvovat v PVE-priklyucheniyah
  • Obustraivat mestu, postavitev potrebne sooruzheniya
Hvala za to"joker"Včasih novinec za zmago plazu zmago nad razpolaganja z asom in začinjeno strateg.

 

 

Card junaki.

Gods registracije vojne bo trajalo, da se seznanijo s pravili in dogodkih. Opozarja na trenutni e - poštni naslov, počakajte pismu odzivni z geslom. To lahko nato zlahka spremeni v svoje. Obstaja tudi možnost, skozi vhod Sošolci, VKontakte, Facebook in elektronske pošte. Prežganje.

Zdaj ste zakoniti potnika legende, v katerem je množica likov, ki prihajajo iz različnih zgodb. Poleg vilini, Orke in samorogi lahko vidimo egiptovski in celo skandinavske bogovi. Z njimi boste obiskali fascinantno prizadevanje, da se postopoma postala bolj kompleksna in raznolika.

Ti znaki, kot tudi naravni pojavi fotografije – kartic, ki nato pridejo do življenja, spreminja v tridimenzionalni vojakov na bojišču. Potem so tu še lokostrelci, konjenikov in pešcev, kot tudi grozečim volkov, netopirje, brezdušna Undead. Vojaki oboroženi s maces, meči, sulice, samostreli, čarobno žezlo. Nekateri poveča delovanje drugih, in zato je pomembno, da jih združiti.

V iPlayer War Gods kartica je prisotna 7 skupin in 4 razredi znakov, ki nadzorujejo elemente, uporabiti surovo silo v kontaktni bitki, zdraviti ali ustrelil lok.

 

 

za boj, tako da boj.

prihajajoči bitka končala dobro za vas, potrebujete močno ekipo. Kot ste napredek skozi misije, lahko razširite krova novih pomočnikov, in jih lahko dobite ne samo v boju s sovražnikom, ampak delaš quests. Če želite, da bi dobili zelo dragoceno kartico, potem morate obiskati dražbeni hiši, ki združuje najbolj edinstvene predmete.

Vsaka zmaga povečuje obseg svoje sposobnosti in krepi osebne talente. Za pomoč pri njegovi pomočniki, da se doseže želeno raven, pick trofeje po bitki. Drug način je opremljanje mesto, v katerem zgraditi stolp in pristanišče, graditi podjetje za proizvodnjo blaga, za razvoj uporabnih virov. Na primer, da je treba oblikovati železa, ki zagotavlja vojaki orožje in pošte.

Vlak z drugimi akterji na posebnih prizoriščih, ki govorijo v parih (dva po dva) ali posameznih bitkah (ena na ena). Tožba bo barvita in Drečeći, kot v ozadju pa spektakularno pokrajino in odlične zvočne učinke.