Zaznamki

RIOT

Alternativna imena: Riot

RIOT na spletu - to bsplatnaya strategija brskalnik, posvečen sodobni konflikte, ki se dogajajo v našem času, nekje v Latinski Ameriki. Namen igre - za sprostitev majhno državno Merani posnete z vojaškim režimom močan diktatorja.

Igrajte igro nemirov na spletu brezplačno, igre ne zahteva namestitev igre stranko in je na voljo v kateremkoli brskalniku. Vse kar potrebujete je, da se Registriraj se neredi, ki se izvede s socialnimi omrežji, kot so Mail. ru, Sošolci, Facebook, VKontakte (če imate registriran račun teh omrežij), ali po e-pošti (vnesite svoj e-poštni naslov in geslo, nato kliknite "Play"). Registrirati, preprosto izberite eno od ikon predstavljenih na domači strani in sledite navodilom. To je vse za to igro Registriraj RIOT končal!

Greš v igro, se bo najprej srečal z informacijami o odprtju iger v obliki stripa. Po tem, boste morali izbrati vaš junak: ponujena 6 znakov (3 ženske in 3 moški), nato pa izberite frakcije (Scarlet Alliance ali Koalicija krono), vnesite kratko "klic" (vzdevek), v posebni obliki, sprejeti dogovor, da se s pogoji Igre in pritisne gumb "play".

Zdaj lahko začnemo z igro. Na začetni stopnji NPC ponuja opraviti kratek tečaj mladega vojaka (v obliki zgodbe misij), ki ga je treba opraviti za to bi se hitro prilagodijo igri ...

Na kratko o obstoječih zavezništev

Scarlet Alliance - vojska revolucionarjev in anarhistov, ki se borijo za svobodo proti totalitarnega diktatorja. Ta frakcija nima high-tech orožje, zdaj pa pomanjkljivost se kompenzira s podporo lokalnega prebivalstva in drzni pogum. Usmerja to faction izkušeni in pošten voditelj - Comandante, ki je obljubil, da osvobodi svojo državo iz diktature vojaškega režima, in vzpostaviti na svojem ozemlju vladi ljudi,

Crown Coalition - Združenje najemnikov, ki so na strani Baron, zakoniti dedič dinastije, ki je strmoglavil diktatorja. Baron opremlja svojo vojsko z najnovejšo tehnologijo. Po ukinitvi vojaškega režima diktature, namerava zagotoviti, da velikega pritoka tujega kapitala, razvoj visoke tehnologije.

V procesu boj spletno igro Riot vam omogoča, da izberejo partnerja (plačanec) na določeno stroko: Heavy napad ali ostrostrelec.

Igra ima naloge, ki ne vplivajo na potek dogodkov, ampak da igrajo igre na spletu bo nemirov sploh ni dolgočasno, saj so videti precej fascinantno. Vse misije v igri potekajo v realnem času, in bojišča so zelo podobni drug drugemu. Ampak imeti v mislih, da je donos na vsaki misiji zahteva dobro pripravo. To pomeni, da igranje RIOT, bo morda potrebno, da se ukvarja z orožjem njegove stranke: potrebo po nakupu močno orožje, edinstveno vložki, stimulanse, granate, kompletov prve pomoči in druge, ki ni manjša od želenega. Izbira v igri je dovolj dobri čelade (čelade), hlače, škornji, oklep, pištole, avtomatske pištole, puške, itd ). Poleg tega se lahko vse to nadgraditi.

RIOT online igra ima svojo lastno v igri valuto - peso reais zvezde in priponke. S katerim bo možno kupiti različne stvari.

Game Znaki v bitki sposobna samostojno premikanje in ustrelil, in se vključijo v zdravljenje, ali metati granate da zahtevajo podporo iz zraka le, morate že imate.

RIOT online igra ima zanimivo značilnost - energijo. Vsak junak ima pet enot energije, ki se lahko preživel v boju. Energija, ki je značilna za družabne igre, izterja takoj, ampak v določenem času, in prehod na novo raven.

V RIOT lahko igra, ki sodelujejo v PvP-bitk, ter za iskalce adrenalina, obstaja Deathmatch (8x8 igralci).

V boj, igra vsebuje zgraditi svojo bazo: je potrebno za izgradnjo vojaške tovarne, s pomočjo katerih lahko dosežemo svoje cilje ...

Ob zaključku pregleda, želim povedati Igra je zelo zanimivo in razburljivo, da ima veliko različnih funkcij in lastnosti, ki niso navedene. Registracija RIOT bo potopite vsi v tem živahnem igralnem svetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more