Zaznamki

Resident Evil: Revelations

Alternativna imena: Resident Evil: Revelations, Resident Evil: Revelations Resident Evil

Game Resident Evil: Revelations - Japonski video iger za prenosne konzole Nintendo 3DS, je mešanica žanrov akcijska pustolovščina in Survival Horror. Projekt se je razvil Capcom in je osma tekma v glavni seriji. Igra združuje prvo in četrto mesto. Dogajanje se dogaja na ladji. Pri iskanju Chris Redfield, ki je bil nazadnje videli na GPS sistem zapuščeni ladji poslala Jill Valentine in njen partner v BSAA, Parker Luciani. Bodo raziskati zapuščeno ladjo, kljub dejstvu, da obstajajo vse vrste nevarnosti, ki prežijo. Poleg dejstva, da na vseh strani obdan s sovražniki, fantje po naključju odkrili virus T-Abyss. Toda kaj se zgodi v tem času, s seboj Chrisom? Da bi svojo pot skozi gore z Jessico Sherawat (novo sredstvo BSAA), pretresen njegovi tovariši našli - pred njimi teroristična organizacija sedežu Veltro. Seveda imajo zdaj za preprečevanje teror, kljub temu, da bo preživetje pošasti izjemno težko. Tisti, ki bo Resident Evil: Revelations bodo morali igrati zbrati vso svojo moč, da se opravi niz pripravljeni za preskuse. Dobili prvo eno veliko mesto, boste odkrili, da niso vsa vrata pripravljena odprite vrata tik pred vami. Igra vključuje izvesti nekatere ukrepe, ki bodo pomagali odprt dostop do novih območij zemljevidu. To bo zahtevalo iskanje za dostop do kartice, ključe, razpoke central, reševanje ugank. Gre za to! Od zdaj naprej, večeri niso več Omlitaveo!

Da bi prišli do igranja, preden boste morali za prenos Resident Evil: Revelations. Čas, ta proces ne bo veliko, in je zdrav sistemske zahteve, zato da se problemi, da ne bi prišlo. Ko zaženete igro pred vami v vsej svoji veličini oživi Resident Evil: Revelations video. Ker ste imeli to čast, ki se ukvarjajo z različico z izboljšano grafiko (izdan maja 2013. na platformah Xbox 360, PlayStation 3, Wii U in PC), vam ni treba biti razočaran. Vse precej realen, tako da se potopite v vzdušje igre lahko takoj.

Torej, ne boste samo visi na lokacijo, temveč tudi obranila številne pošasti. Ta nočna mora se nadaljuje v nedogled, ker različne bitja splezati ven iz ventilacijske cevi izhajajo iz teme, nenadoma napadel in neusmiljeno kot smrt sama. Poleg težav nikoli ne pride sama. Najpogosteje pošasti napad v skupinah in boste morali braniti pred dvema ali tremi posamezniki hkrati. Med bitko, ne smemo pozabiti, da je najšibkejša točka v nobeni pošast - glava. No, streljanje določenem spoštujejo svoje telo, lahko doseže učinek upočasnjuje. Da bi bilo bolj jasno, kaj nasprotniki bodo morali spopasti, smo dali nekaj primerov. Večina ima za srečanje z mutiranega moškega prebivalstva ladje - izcedka (tekočine). Ta skupina nasprotnikov ima veliko sort: Standardna, spraskala, kup, tricorn. Nič manj nevarno mutant ženska - Ocean diapozitive, ki je nenadoma skočil iz vode. Grabila in druge škodljivce: Fenrir - okuženih z volkom, Goby - ob opravljeno mutacije ribe Skarmiglion - velika bitje, ki se uporablja za ustvarjanje morskega psa DNA Farfarello - izboljšati uporabo virus «t-Abyss» lovca, ki lahko postane neviden in mnogi drugi. Ne stalo igre Resident Evil: Revelations in brez šefi. Boste srečali z različnimi pošastmi. Na primer, Scagdead, Draghignazzo, Malacoda itd itd Na zadnji šef je pretirana roko in srce, ki se nahajajo v prsih. Ga mogoče premagati, lahko končno diha.

Ko ste se odločili Resident Evil: Revelations prenos in izvajanje njihovih načrtov, morate razmišljati o tem, kako želite, da nadzor vaš lik. So veliko: in Jill Valentine in Parker Luciani in Chris Redfield in Jessica Sherawat in Keith Lumley in Quint Ketcham, in drugi. In vsak ima svoje značilnosti - so prednosti in slabosti. Ena od glavnih razlik med znaki - junaki preferenca določenega orožja. Po Resident Evil: Revelations orožje ima velik vpliv na izid bitke. Izbira značaj, s čimer boste dobili dostop do nekaterih smrtonosno triki arzenal. Na splošno, morate razumeti eno pravilo: nič ne pride samo od sebe. Kompleti za prvo pomoč in dodatne bonuse morali pogledati in nenehno dopolnitev strelivo z vrečami streliva najti. Mimogrede, v igri pa je en gizmo, da vam bo všeč - ta skener «Genesis". Z njeno pomočjo boste raziskovali ostanke sovražnika in dobili dodatne komplete. No, dobrodošli na temnih hodnikih! Stock up pogum in pojdite na sestanek za avanturo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more