Zaznamki

Resident Evil 7: Biohazard

Alternativna imena: Resident Evil 7

Resident Evil 7: Biohazard (Resident Evil 7) ni namenjen slabovidnim.

Resident Evil 7: Kupi Biohazard - najbolj pričakovani dogodek leta 2017 med ljubitelji žgečkanja živcev in vstopanjem v virtualni grozljiv film. Igralni projekt, kot prejšnjih šest delov, je del velike medijske franšize, vključno s priljubljenimi Resident Evil celovečernimi filmi, knjigami in stripi, kot tudi vrsto zbirateljskih akcijskih likov z značilnimi načrti.

Vsi deli igre in prvi se je pojavil leta 1996, so bili zelo priljubljeni med igralci in so pomembno vplivali na razvoj žanra grozljivega preživetja. Kot že samo ime pove, je glavni stav, da mora junak premagati vse težave in se spopasti z zastavljenimi nalogami, ne da bi ostal živ, in avtorji skušajo svojo pot napolniti s strahom, pošasti in poskusi, ki hladijo kri.

Igrajte igro Resident Evil 7, za razliko od predhodno izdanih iger, mora biti prva oseba, zahvaljujoč temu, bodo uporabniki lahko bolj realno občutili vse, kar se dogaja na monitorju, in dodali navdušenje, da lahko povežete PlayStation čelado. Žanr akcijskih filmov je stvar preteklosti, ta različica obljublja, da bo bolj osredotočena na preživetje v ekstremnih razmerah, z majhno količino sredstev in velikim številom sovražnikov. Zgodba je precej kruta in polna grozljivih prizorov. Preden pridete v svet strahu in nevarnosti, morate prenesti Resident Evil 7, ta igra je stranka, tako da ne morete storiti brez prenosa programa. Sistemske zahteve za osebne računalnike še niso znane, avtorji so doslej objavili, da se bo igra izvajala pod Microsoft Windows, čeprav obstajajo različice za PlayStation 4, PlayStation VR in Xbox One.

Resident Evil 7 ploske funkcije (Resident Evil 7).

Predstavite Resident Evil 7, nadaljujte z zgodbo prejšnjega dela. Vsi dogodki se odvijajo v letu 2017, v državi Louisiana, kjer v resnici ni mesta, se imenuje Delvi. Protagonist Ethan prejme novice od Mie, njegove žene, ki je izginila pred tremi leti, in jo je že začel obravnavati kot mrtvega. Prejeto pismo naredi junaka v drugo državo, kjer se bo srečal ne le s svojo ljubljeno, ampak tudi z grozno družino pekarn. Sestavljen je iz:

  • Hack vodje družine;
  • Žena Margarite Jack;
  • Lukasov sin pare Bakers; Ženske s posebnimi potrebami, vezane na stol, je ne imenujem.

B Resident Evil 7: Biohazard bo moral igrati vlogo Ethana. Ta lik se sooča z neverjetnimi dogodki, pismo ga pripelje do zapuščene hiše, tako bi morala biti Mia. Hiša je zlovešč, preden se srečate z ženo, Ethanom, morate rešiti številne uganke in poiskati vse potrebne stvari, ki pripovedujejo zgodbo o Mijinem izginotju. Da bi heroj prejel klice od določene Zoe, mu pove, da po tem, ko je lik vstopil v to hišo, lahko gre samo skozi podstrešje.

. Sčasoma bodo igralci razumeli, da so v tej graščini tudi lastniki, da so agresivni in niso psihično uravnoteženi. Ethan jih mora poskušati ubiti, da bi ostal živ, vendar se izkaže, da so okuženi z nečim, zaradi česar je ta snov nesmrtna. Dejanje poteka ne samo v zapuščeni graščini, temveč tudi na razbiti ladji. In potem padejo v stare rudnike soli in seveda v laboratorij. Razvijalci obljubljajo igralcem nepričakovan konec.

V Resident Evil 7: Biohazard (Resident Evil 7) je malo orožja in streliva, tako da se bodo uporabniki morali vedno odločiti, kaj bodo storili, zapraviti preostalo kartušo ali se skriti in čakati na nevarnost, in morda samo obiti sovražnika od zadaj in izklopiti ker so nasprotniki nesmrtni.