Zaznamki

Preostali Knights

Alternativna imena: Preostali Knights

Game Preostali Knights - je razburljivo igro, v anime stilu, ki je nastal v žanr MMO.

Preostali Knights je brezplačna igra, v kateri dogodki razvit za merjenje Skalari. Človeštvo se je zaklenil v tej dimenziji, vendar je morda priložnost, da se odpre portal, in ljudje bodo brezplačno.

Pri registraciji Preostali vitezov je potrebno za vsakega igralca, ki želi igrati igro Preostali Knights. Registrirati v tej igri, morate poskrbite za naslednje:

1. Poiščite želeno igro na internetu, ampak na uradni spletni igri Preostali vitezov.

.

2 Kliknite na zeleno čarobno žogo, ki pravi: "Predvajaj".

3. Nato boste morali dosledno upoštevati tri korake.

4. Prenesti igro stranko. To vam takoj prikaže, ko pritisnete "Predvajaj".

5. Nato namestite igro stranko.

6. In potem, da je treba dati priložnost, da izpolni obrazec za registracijo.

Igraj ostanek Knights lahko vsak igralec, ki je opravil vse tri faze registracije in kdo je njegov računalnik ima kapaciteto mulja kot zgoraj:

Intel Pentium 4 2. 0 GHz - Procesor

1 GB - RAM.

Gefore 5600 128 MB (ali 128 MB Radeon 9500, Intel GMA 950) - grafike.

Window XP - OS.

2 GB - Trdi disk (HDD).

DirektX 9. 0C - DirekttX.

V preostanku vitezov igrati imate take razrede oportunitetne

1. Napadalci - ta razred specializirani za visoke hitrosti napadu in visokih kritičnih stavke, kar je hitreje kot skoraj vsak sovražnik. Napadalci imajo nizko obrambo.

.

2 Dual Gunner lahko gre za manjši požarno napada, da se pred svojimi sovražniki. Z visoko hitrostjo napadu in visoko kritične stavko možnost, Dual Gunner so nepremagljive sile, da se spoštujejo vsi.

3. Težke Izstrelitev so bile ustvarjene, da se uniči. Z njihovo veliko paleto orožja in napada na dolge razdalje, lahko resno poškoduje velike razdalje svojih nasprotnikov.

4. Vsiljivci so posode za gorivo na bojišču, stresti opustošenje s svojim dostojno napadalne moči. Imajo zelo visoko raven zaščite. Njihov cilj - preživeti.

5. Elementalists - ali je razred v skupini z nekom ali samo, da imajo magic napadi na visoki ravni različnih elementov. Kljub pomanjkanju obrambne moči, pa bi za to s čarobno nadzorovanje množice znanj in učinkov statusu.

6. Duhovniki - je zdravilna razred igro Preostali Knights, spustili iz začaranega kroga. Želijo pomagati in podpirati zaveznike skozi zdravljenje in regeneracijo padlim v bitki. Duhovnik ima višjo HP v primerjavi s svojimi kolegi.

Ampak Preostali Knights Online Lahko vzamete pot enega od teh razredov le do desete stopnje. In pred tem, vas bo odprta tri glavne vrste iger.

Preostali Knights brezplačno vam nekaj možnosti, vendar pa pri nekaterih delih igre boste morda morali plačati.

V preostanku vitezi dobili srečo, da dosežejo vrh v igri in prevzeti vodilno pozicijo. Ste prepričani, da bi dosegli cilj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more