Zaznamki

Red Dead Redemption 2

Alternativna imena: RDR2

Red Dead Redemption 2 (RDR2): življenje divjega zahoda.

Ni se mi uspelo spopasti s prahom po pustolovščini v Red Dead Redemption, ko je Red Dead Redemption 2 prišel na petah. Ampak, čeprav razvijalec v obraz družbe Rockstar Studios vestno hrani informacije, ki se nanašajo na parcelo in druge igre subtilnosti, igralci računalniških iger in novinarji včasih uspelo zbrati v kosih. Zahvaljujoč raziskavam je postalo znano, da je zahodnjaška oseba iz zunanjega avtorja uvod, ali kot pravijo Red Dead Redemption. Takšen sklep je nastal, ko so avtorji omenili, da delajo na mehaniki gibanja Johna Marstona, ki je, kot vemo, počival s svetom.

Echo min.

Če se spomnite, je John v zadnjem delu opustil svojo nadaljnjo kariero kot razbojnik in se odpravil na stran zakona. Namesto tega je bil prisiljen to storiti v okoliščinah. Karkoli lahko rečete, vendar je družina močno orodje pritiska, če ga usposobljena roka prevzame. Da bi se vrnili v normalno življenje, mora njegova žena in sin pomagati javnim službam, da ujamejo svoje nekdanje sokrivce. Da bi ujel Billa Williamsona, Javierja Esquella in Nizozemca, Marston hiti čez zahod in prečka mejo z Mehiko in celo pod poveljstvom Abrahama Reyesa, ki pomaga upornikom.

Toda tudi ko so nekdanji prijatelji v rokah agentov biroja, v katerem je bil heroj zdaj na seznamu, mu niso dali obljubljene svobode. Še vedno je "Golandet" najnevarnejši od vseh. Ko ga je John odpeljal v gore, je samo skočil in storil samomor, hkrati pa je dal svobodi svojega zasledovalca. Vrnitev v družino, ne dolgo Marston uživali idili. Ko je kmalu napadla vojska agentov biroja, se je junak spet moral boriti. Njegova žena in sin sta čudežno uspela pobegniti in se skriti pred raiderji, vendar John umira, ker je bilo preveč napadalcev.

Ti dogodki so se odvijali leta 1911, naslednji okvir pa je leta 1914 prepeljal igralca, ko je Johnov sin, Jack, ob grobu staršev obljubil, da se bo maščeval za smrt. Torej je novi lik, ki sledi stopinjam Edgarja Rossa, da bi ga prehitel v Mehiki in ubil v dvoboju. Zdaj je prav tako prepovedan, zato bi bilo prav, če bi predpostavili, da se bo Red Dead Redemption 2 zdaj igral v njegovem imenu, vendar ne. Če se v okvirju ponovno pojavi John Marston, to pomeni, da ta igrača pripoveduje zgodbo, v kateri junak ni samo živ in zdrav, ampak še ni imel časa, da bi spremenil svoje prednostne naloge. Torej, če prenesete Red Dead Redemption 2, boste morali sodelovati z njim v njegovih gangsterskih dogodivščinah, dokler zgodovina ne vodi v usoden trenutek.

Kaj je še znano

Igralci bodo lahko izbrali načine:

  • Download
  • Multiplayer

A tudi platforme:

  • PlayStation 4
  • Xbox One

Ko pričakuje, da bodo na tem seznamu videli računalnike, bodo razočarani. Tudi v prejšnji igri ta funkcija ni bila izvedena. Čeprav igralci nenehno prosijo za priložnost za igranje na računalniku v Red Dead Redemption 2, razvijalci iskreno pravijo, da imajo malo zanimanja za to, kar drugi želijo od njih.

Ne ostaja nobenega dvoma, da bodo uporabniki Red Dead Redemption 2 (RDR2) imeli bogato izbiro orožja, ki ni slabše od prejšnjega arzenala, razdeljenega v skupine. Na voljo bodo laso, noži, revolverji, puške različnih vrst, puške, bakle. Ni nobenih lovcev, strelov, dvobojev in misij za skupno ali posamično izvedbo kjerkoli. Ko odprete velik odprt svet, ga boste raziskali. Spoznali boste nove in znane obraze, dobili boste trofeje in dokončali razburljive goste. Na Divjem zahodu je še vedno nevarno, zato bodite pozorni!