Zaznamki

Reborn Horizon

Alternativna imena: Reborn Horizon

Reborn Horizon na spletu - free strategija multiplayer post-apokaliptični tema. To vas bo popeljal v svet domišljije po nesreči grozno lestvice. Tukaj boste urediti svojo državo, katere naloga je, da se ponovno vzpostavi art tehnologijo in uporabo prevelike sile, kot tudi zaloge orožja za bivanje plavajo. Vi ne samo, da se borijo za preživetje, boj proti številne nasprotnike, vendar pa si prizadevajo, da razvijejo svoje mesto, dobil prave vire, redno usposabljati vojsko sestavo. Hvala 2,5 D začrtati vse, kar se zgodi včasih zdi res. Pahnila Opravila v brbotajočo atmosfere prireditev projekta SlipShift GmbH ne boste opazili, saj pluje ure in ure. Vse vojaške akcije, katerih namen je dokazati, da ima vaša civilizacija pravico do obstoja. In veliko je odvisno od spremljajočih iskanja prizadevanj. Bodite pozorni na ves čas, da bi zaščitili svoje premoženje pred nenadnimi napadi sovražnikov. V svetu, kjer vlada anarhija, zelo težko držati, vendar če se bojiš težav?

Reborn Horizon registracija bo vas popeljejo v virtualni prostor, kjer so globalno segrevanje in tuched Icemen storile nepopravljivo škodo. Poplave so povzročile paniko Brezmejna svetovnega prebivalstva. In edini, ki je zbrala svojo moč izpodbijati elemente in se ne boji, da se spopade s tolpe obupanih štipendistov, ki želijo, da bi ubil za malenkost, bo na koncu počutijo udobno, ne le v novem svetu, ampak tudi razširiti svojo oblast. Ustvarite račun je zelo preprosta. Igraj Reborn Horizon lahko že po izpolnite ustrezna polja naslednje podatke: ime igre, login, geslo, e-poštni naslov. Sicer pa je treba omeniti, da je na spletu proizvod precej poceni. Sistemske zahteve niso pretresen zaradi njegovega neba visoko in igranja se lahko odvijajo na povprečnih nastavitvah PC.

Pred Reborn Horizon igra, je, da razumejo bistvo igre. Na zemljevidu mesta, boste izgradnjo in nadgradnjo stavb ter Situacijski načrt omogoča, da si ogledate celoten svet kot celoto in načrtuje napad na sosednjem kampu. Obstaja vmesnik več uporabnih funkcij, kot so Svetovna pogovora, s pomočjo katerega lahko komunicirajo z drugimi uporabniki in informacijsko okno in hitrosti Ups , ki je pobral vse pomembne izjave o prihodnjih dogodkih. Tukaj je na voljo za pospešitev gradnje krat ali večkrat usposabljanja.

V Reborn Horizon spletu boste morali spopasti z naslednjimi viri: Junk, Stone, prehrana, energetika in prebivalstva. Spremljanje stanja njihovo število vedno, če se pojavi drago mesto. Brez sredstev za napredek ustavi. Vendar je treba omeniti, da je več, kot ga potrebujete preveč, ne sme se kopičijo seznam dobro. V nasprotnem primeru se presežek zapravili, in ki so prav tako želeli biti prijetno?

Poglejmo, kaj bi morala biti stavba v vašem mestu. Gradbeništvo ima pomembno vlogo, in boste morali biti pozorni na različne predmete. Reborn Horizon Igra vključuje gradnjo takšnih stavb

- Control Center (po zaslugi tega projekta, ki ga upravlja svoje mesto, zbira pomembne podatke o stanju vojske, gledal gibanje čet in vozil);

- Nakupovanje-poštni naslov (da bi lahko ne samo boj, ampak tudi, da se vključijo v trgovini)

- Radijska postaja (svetilnik za preživele, prek katerega lahko pridejo v stik z zunanjim svetom);
- Barracks (habitati bojevniki več vojašnice, bo več enot, lahko najeti)

- Shack (ohišje za prebivalstvo, ki je dragocen sklad mesta, ker so navadni ljudje - je vaše delo)

- Okopih (previdnosti poveča odpornost sile)

- Scout Tower (kjer vojaki nosijo uro, da bi se pravočasno poročilu o nevarnosti napada)

- Skupščina rastlin (vam omogoča, da se razširi območje premoženja)

- Bunker (potrebna za skladiščenje virov)

- Shelter (tajno stavba, kjer so dragocene materiale skrivanje pred sovražniki).

No, to vprašanje je jasen, in kako ravnati s potrebnimi bojnih enot? Reborn Horizon Igra omogoča igralcem, nadzor dve ravni tehnologije. Tehnologija I : Scout, plačanec, jezen mob, ostrostrelec. Tehnologija II : Jeep uničenje MG , Bicycle hišnik Buldožer Team Artillery Perepretendent. Moraš se naučiti vse te vrste bojne moči uporabiti to smiselno in izvedljivo. Poskusi, da se zagotovi milice je bil vedno pri roki! Edini način je mogoče uspeh na bojišču.

Torej, imate veliko storiti v tem zmedeno svetu. Seveda, to ni celoten seznam prihajajočih dejavnosti in bolje self-test opraviti vse razburljivo. Ne pozabite, prihodnost je v vaših rokah! Naj uresničili vse naše načrte in srečno za minuto ne obrnejo stran!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more