Zaznamki

Prerojeno na spletu

Alternativna imena: Prerojen Online

Game Reborn - nova fantazija sveta Asgard

Bolj raznolika zapletena igra, hitreje zajame pozornost in več zamud. Odjemalska igra Reborn odpira svet Asgarda z vsemi svojimi čudeži in lepotami. Boste obiskali številne bitke in opravlja nič manj nalog, naučiti, kako nadzorovati čarovnijo, boj s kladivom in ustrelil lok. Fancy živali in vilini vas bodo spremljali, večkrat krepili svoje sposobnosti in usmerjali gibanje.

Lahko prenehate iskati igračo, ki ustreza strogim kriterijem izkušenega igralca, odkar je začel igrati Reborn, ne želite zapustiti svojih barvitih prostranstev in se deliti z karizmatičnimi liki.

se srečamo z junaki in njihovimi pomočniki

Ker gre za igro odjemalca, morate prenesti Reborn, šele nato pa se odpraviti na potovanje skozi domišljijsko državo, raziskati njeno populacijo in možnosti. Presenečenje ne bo razredov znakov, ki so postali klasika za takšne igralne izdelke.

  • strelec dolgega dometa. Z varne razdalje ravna s sovražniki z deli puščic, ki pomagajo njegovim zaveznikom, ki rešujejo problem v avantgardi. Pogosto se spoprime s svojim lokom in pogosto pozitivno vpliva na izid bitke. Med značilnosti značilnosti: napad na daljavo, imobilizacija, utaj.
  • Bojevniki se zanašajo na lastno moč in so zato dobro razviti. Ne zaveda se strahu in je zanesljiv zaveznik, ki je prvi v bitki. Te lastnosti so značilne za njega: napad blizu, pospešek, močna zaščita.
  • Mag je specializiran za upravljanje elementov, ukaze za naravne pojave, teleportira v prostoru in povzroča sovražniku škodo na daljavo. Ker ne trenira mišic, ampak um, je fizični stik s sovražnikom kontraindiciran, da umre hitro. Ampak nima enakega čaranja. Njegove značilnosti: čarovniški napad z daljave, teleportacija, kratkotrajna neranljivost.
  • Bard ne igra samo glasbe - njene melodije lahko zacelijo rane in celo oživijo padle vojake. Če vzame druge akorde, se sovražnik umre. Posebne lastnosti so: zdravljenje, vstajenje, krepitev sposobnosti.

Treba je opozoriti, da bo izbira junaka odprta ne prej kot 20. stopnja iPlayer Reborn. To je mogoče pripisati prednostim, saj se bo do te točke igralec preizkusil v različnih slikah, se lomil na lire, valoval s kladivom, treniral z uroki, in ko bo razumel, kakšno vlogo mu je bližje, bo naredil informirano izbiro.

Imejte lik in mu dajte edinstven videz, oblečen v obleko, izbira barve las, pričeske in vrste obraza. Postopoma lahko spreminjate videz. Oblačila niso toliko estetskega značaja kot praktična. Rokavice, oklep, čelada, hlače, čevlji in dežni plašči izboljšajo veščine bojevnikov, zaradi česar so močnejši.

Znaki bodo spremljali vilini - nepogrešljivi pomočniki. Razdeljeni so v dve vrsti: fizični in magični. Prva pomoč bards in čarovniki, drugi - puščice in bojevniki. Tudi vilini se morajo nenehno razvijati, da bi se bolje spopadli z nalogami, ki so jim dodeljene: vplivati ​​na napad in obrambo, premikati se, kopičiti zdravje in povečevati mana.

Game tasks

Oboroženi z znanjem, orožjem in vilini, lahko greste v iskanju avanture. V igri Reborn prakticirajo zmagovalne pošasti ali pa gredo v Guild Arena in se borijo z drugimi igralci. Na vsaki lokaciji, do tri ječe na različnih ravneh in želijo obvladati poklic krojača, draguljarja, rudarja ali drugega iz širokega spektra in potem vam ne bo zavrnjena želena.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more