Zaznamki

Real Race

Alternativna imena: Real Race

Real Race igre - simulacija hitrih dirk v noči na velikih mestnih cestah. To je multiplayer spletna igra iz Viprojects podjetja. Enotnost tehnologija, realistične 3D grafike, inteligentni podrobnosti igranja do podrobnosti - hvala vsem tem in drugih značilnosti Real Race spletni igri lahko osvojite široko občinstvo uporabnikov nove generacije. Te dni, ko nič drugega storiti Znamenitosti že davno minili. Zdaj je odlična priložnost, da se prevažajo v virtualni prostor doživeti vsa čustva, ki niso na voljo v realnem življenju. Ta igra simulira vse velike atribute življenja strme kolesarji jih dajo na voljo vsem zainteresiranim. Veselimo se lepih dragih avtomobilov, vabljiv noč cesti, veliko oboževalcev in nasprotniki niso slabše sposobnosti. In vse to spominja velikega denarja in izgleda, da varijo kriminala. Daj Vaše srce brezplačno! Čutijo hitenja z vratolomno hitrostjo, ni opazil ničesar okoli! Če vse to vas vleče v vsakdanjem življenju, je, da igrajo na dirki se prepričajte, da vas prosim!

Morate prenesti tekme Real Race, vendar je to možno le z dovoljenjem uprave. Ker igra je trenutno v fazi PTA. Dobiš, kar hočeš povabilo k igri svetu bo pomagal Real registracijo Race. Izpolnite spodnji obrazec, vpišite e-poštni naslov, geslo, ime igralca in datum rojstva. Potem, morate sprejeti uporabnik sporazum. Po registraciji v igri Real Race je konec, pričakujem pismo. Uživajte v aktivno življenje kolesarja z računalnikom, celo povprečni konfiguraciji. Po sistemske zahteve za igro se ni previsoka.

V metropolitansko območje, ki ga pojavil v podobi lika, boste začeli na začetku. Vi določite želeno besedo, popravljanje oglejte, izberite slog oblačenja in celo značajskih potez. Dovolj pozorni na tej točki, ker je v tej obliki in boste šli pred drugimi prebivalci modi mestu. Začnite svojo pot do slave je v konkurenci z ljubitelji avtomobilov in hitrosti. Ne pozabite, da so ambicije, ne samo ti! Nasprotniki bodo storili vse, da bi zmagali. Vendar pa moramo verjeti, da vas bo, da se potrudite lahko Preseči vsakogar!

Na začetku tekme nimate dostopa do različnih strojev. Nič ni dano. Dobro samokolnica je treba zaslužiti. Da bi prihranili nekaj denarja in se trdno nakup, morate opraviti različne naloge, ki je, mimogrede, je nič manj zanimivo kot samo dirko. Vaš avto in osebne sposobnosti, kot ste napredka skozi igranja na črpalki. To bo lažje narediti, če greš v močni klana. Poleg tega obstajajo med klana turnirji, igralci niso na voljo sami. Zmaga na tem turnirju prinaša dobre nagrade. Tako temeljito pretehtati vse "prednosti" in "slabosti", da se odločijo, kateri slog je bolje, da se odločite, da igrajo Real Race.

Obstaja tudi možnost, da gre v posel. Sčasoma lahko postane lastnik podjetja za prevoz. In obljublja velike dobičke!

Pri avtomobilskih delov, bodo navijači tuning prijetno presenečeni. Tu je stalež mnogih postavk, ki so na voljo za uporabo. Na primer, turbine, obeski, drsnikov, LED, spojlerji, itd § Ne zamudite priložnosti za ustvarjanje samokolnico vaših sanj!

Kot je bilo že omenjeno, igrajo tekme Real Race vam bo v mestu. Obstaja niz stavb z različnimi funkcijami. Torej, smo seznam vse pomembne objekte. Koncesijske namenjena za nakup strojev in delov. Uprava se uporablja za snemanje banda. V policijskega oddelka ročaj vse vrste pritožb. Style Lab prav, če si nenadoma želite spremeniti videz. Trgovina dirke obleka je odličen kraj za nakupovanje. Je bila ustanovljena banka, ki imajo kapital. V Auto-baru gre za močne pijače, ki želi, da bi razpravljali najnovejše novice. City dump ustanovljena za zbiranje in odlaganje predmetov. Racing območje - to je kraj, kjer pride najbolj vročih dogodkov. Veliko lokacij, ampak zemljevid mesta je povsem razumljivo. Tako da ne bo treba tavati.

Pridruži se zdaj in se prepričajte, da je to igra, s katero se bo vaše srce tresti od razburjenja! Vsem pokazati, kaj so sposobni! Naj sreča smejiš!