Zaznamki

Rappelz

Alternativna imena: Rappelz, igra Rappelz, Rappelz na spletu, Rappelz na spletu

Rappelz na spletu - to je nova fantasy igra, ki je ustvarila korejskega proizvajalca NFLAVOR . Za uporabo v igri ni treba plačati, kot je Rappelz Online , ki temelji na načelu " brez igrajo » to pomeni, da se mesečno nadomestilo v igri manjka.

V , je treba nekako in grata v igri Rappelz Online, ki izpolnjujejo naslednje minimalne sistemske zahteve:

· OS : Windows XP / SP 2 ali [_2_ ] Windows Vista

· Procesor - AMD / Intel 2GHz

· 512 MB RAM za [ _2_] Windows XP oziroma 1024 MB za Windows Vista [ _2_]

· 128 Mb grafična kartica,

· DirectX: 9. 0C.

Tukaj je nekaj možnih slabosti, da igrajo brez kakršnih koli težav, ustvarjalci priporočajo naslednje zahteve:

· OS: Windows XP / Vista;

· Procesor - Pentium-IV 3. 0GHz ali AMD Athlon X2 5000 +,

· Najnovejša generacija grafične kartice z 256 MB ali več;

· 1024 Mb spomina

· DirectX: 9. 0C.

Prav tako morajo imeti dostop do interneta.

Če želite začeti igro, morate opraviti p egistratsiya igre Rappelz . Če želite to narediti, izvedite naslednje korake:

· Pravzaprav Registracija Rappelz [] _21_ profil. Tukaj morate vnesti e-poštni naslov (ki bo ime v igri), geslo, preberite in sprejmite pogoje uporabe igre

· Naslednje, morate prenesti igro stranko, je mogoče storiti neposredno na mestu. Na igrajo Rappelz zahteva približno 2. 1 GB prostega prostora na disku. Po Rappelz igre na spletu za prenos, ki ste jo pravkar morali zagnati namestitveno datoteko . Exe v mapi, kjer je bila tekma prenesli. Na tej Rappelz Online registracijo konča in bomo lahko nadaljevali z igro.

In gras Rappelz ima visoko stopnjo grafike. Krajine in liki, pripravljeni podrobneje predstavljeni v najdrobnejše tako zelo, da lahko nekateri predmeti gledal ure in ure in samo želim, da dotik. Opozoriti je treba, soundtrack v igri. Nenehno igranje glasbe ustvarja pravo vzdušje, več potapljanjem igralcev v čarobni svet.

Rappelz online igre , v katerem obstajajo trije edinstveni dirke

· Devica;

· Asura;

· Guy.

Guy - to prvenca prebivalcev fairy svetu. Imajo poglobljeno znanje o magiji, lahko uporabite učinkovito. Prav tako vedo, kako živeti v sožitju z naravo in kako uporabiti svoje darove, brez povzročanja škode na njenem časa. Nastanek te dirke kot civilizacija je bila dolga in naporna. Ne brez pomoči Deva in Asura Gaya pa postanejo gospodarji svoje zemlje.

Asura - Božji otroci uničenja. So popolnoma vedo umetnost vojne - njihovi čarovnika nimajo milosti do nasprotnikov in svoje napade vedno najde svoj cilj. Kljub njenih začetkov, so bila ustvarjena, da bi se naučili ljudi, da branijo svojo zemljo in biti sposoben boriti za njih.

Virgo - to je Guardian of Light, Božji otroci Stvarstva. Značilnost te dirke je, da so mojstri zdravilne magije. Toda to ne pomeni, da ne morejo boriti! Devica so bili poslani na ta svet učiti ljudi, da ljubezen in skrb za vsa živa bitja, da bi jih zaščitili. Od teh ljudi se naučili, kako uporabljati čarobno v zdravilne namene in gredo v bitko le kot odgovor na agresijo.

V Rappelz igrajo lahko na velikem številu lokacij. Igrate lahko v močvirja, puščave, gore, griči, ravnice, jame, rudnike in mnogih drugih mestih. Igra ima tudi številčnost različnih stavbah - najdete vse vrste ruševin, poslovnih stavb, gradov. Tako lahko veliko odprtega prostora za boj in vsakdo izbere bolj zanimiv teren. Igranje, morate biti vedno pripravljena za bitko, saj je svet prežet z različnimi pošastmi, živali in drugih čarobnih bitij.

Posebnost te igre je, da boste lahko pomočnika v obliki živali. Vsakdo lahko najde favorit za vsakogar. Lahko bi, na primer, so ali živali, kot so:

· N Anter y [_19_ ]

· Birds y

· Ork in

· Yeti

· Skeleton in

· Rdeča th elf [_21_ ] in

· Syn a elf [_21_ ] in

· Sirens y

· Wolf in

· Predator in

· Močeradi y

· Daughter storm

· Angel in

· Centaur in

· Cerberus in

· Genie in

· Bela th Dragon [_21_ ] in

Nekateri hišni ljubljenčki dobili lažje, nekatere težje, vendar imajo vse svoje značilnosti in lahko neprecenljive vrednosti v nevarnem svetu.

In grata v spletni igri Rappelz lahko 5 Uradni strežnikov. Katerega izbrati - to je do uporabnika.