Zaznamki

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Alternativna imena: Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Tom Clancy je uničujoča igra Rainbow Six Siege.

Igra

Tom Clancy's Rainbow Six Siege je taktični strelec, igralec, ki deluje od glavne osebe. Postala je del serije Rainbow Six, v zadnjem času po beta testiranju od septembra do novembra, pa je postal na voljo tudi prenosu Rainbow Six Siege, ki ga je ustvaril Tom Clancy. 12 2015

V njem ni posebne zgodovine, glavni cilj v misijah pa je uničiti več predmetov. To je tisto, na kar se gradi igranja, toda kako se to dogaja, je impresivno z realizmom. Upoštevajoč fizikalne zakone, če podcenjuješ eno steno na enem mestu večkrat in se vrneš na ta shranjen trenutek v igri, bo vedno padal na različne načine, kot se dogaja v življenju.

Na račun razvijalca Ubisofta Montreal, obstaja veliko odličnih igralnih izdelkov, ki navdušijo s harmonično kombinacijo vseh parametrov. Grafika, ozadje in glasba, način nadzora in uporabniku prijazen meni ne povzročajo nobenih pritožb. Prenesite Tom Clancy's Rainbow Six Siege, poleg tega je mogoče, ne samo za Windows, obstajajo različice za igranje na PlayStation 4, kot tudi One Xbox.

Značilnosti najbolj stisnjene igre.

Boj proti teroristom je postal glavni problem, ki zadeva številne države. Vodilne države so ustvarile protiteroristične enote, ki delujejo odločno, spretno, skladno in pogumno. Brez novinarjev ne moremo, toda glavna upanja se nanašajo na enote, v katerih je vsaka štiri osebe z edinstvenimi sposobnostmi in nalogami. Če novinci niso dobro opremljeni, so vojaki v specializiranih enotah oboroženi z edinstvenimi napravami, ki služijo za obrambne in napadalne akcije.

Elitna ekipa

B vključuje predstavnike iz vsega sveta:

 • Ameriška SWAT
 • Britanski SAS
 • Nemščina GSG9
 • Francoski GIGN
 • Ruski Spetsnaz

. Ti vojaki nimajo enakih pogojev v odprtem ali zaprtem prostoru. Ti prodrejo vse stavbe, so nepremagljivi v tesnem boju, so usposobljeni na kraju samem, da usklajujejo ukrepe in vzamejo predmete z nevihto. Okolico uporabljajo z največjo koristjo. Ko ste izbrali vlogo zaščite, spremenite prostor v zanesljivo trdnjavo s pomočjo razpoložljivih predmetov in v skupini napada premagajte ovire. Prosto se počivajte in zdrobite. Kdo potrebuje glavni vhod, ko ga lahko udari kjerkoli, da vstopi skozi steno, tla ali strop. Včasih je to edina priložnost, da pridemo do cilja, pri čemer zmago približamo.

Ko igrate Tom Clancy's Rainbow Six Siege na PC-ju, se pridružite igralcem in sodelujte v spletnih bitkah. Čakate na obsežne operacije PVP in PVE, in če izberete uspešno taktiko, se bo sovražnikova ekipa razbila. Boti v prostoru za igro bodo še bolj kot pravi igralci, in da bi se borili proti njim, razvijejo idealno strategijo.

sistemskih zahtev.

Ubisoft ponuja Tom Clancy's Rainbow Six Siege dobičkonosno priporočilo za nakup in pridobitev, poleg igre, priročnika s podrobnim opisom vseh operacij, edinstveno barvo orožja, zemljevide in celo glavne sovražne sile. To vam bo pomagalo temeljito preučiti igro, se pripraviti na vsa presenečenja in uspešno voditi operacije.

Dab Clancy's Rainbow Six Obleganje je bilo vzpostavljeno in zagnano zlahka, potrebujemo povsem demokratične sistemske zahteve:

 • OS: Windows 8. 1/7/8/10 (x64)
 • OP: 8 Gb
 • Procesor: Intel Core i5-2500K ali AMD FX-8120 Eight-Core (3. 3 GHz (priporočeno), 2. 6 GHz (Minimum)
 • Video kartica: Nvidia GeForce GTX 670 ali AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X (2 GB)
 • Zvočna naprava: združljivost z DirectX 9. 0c
 • Mesto: 10 Gb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more