Zaznamki

železniški Nation

Alternativna imena: železniški Nation

Game Rail Nation - je prost brskalnik, ki temelji igra, v kateri se znajdete v majhni zaspan mesto z železniške postaje. Začni vaše potovanje z upraviteljev mala podjetja železnic. Rail Nation dosegljiv cilj je " Razviti in rastejo ! "In opravljajo veliko različnih delovna mesta dobimo proizvod ali tehnoloških materialov izboljšanje prometa!

Preden boste igrali igro Rail Nation , preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: pogostost procesor - 2GHz, 1GB RAM, grafična kartica - 128MB. Rail Nation registracija ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani, izberite element « Registracija zdaj »;

.

2 Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

3. Vnesite varno geslo in ga ponovi

5. Izberite « Registracija ".
Rail Nation spletu bo vam predstavim majhno železniško mestu. Travian Games so ustvarili strateška igra prvovrstno Rail Nation spletu , ki se začne v romantičnem starosti železnice.
Igralec začne kot vodja majhnega železniškimi podjetji za prevoz blaga z uporabo lokomotive "Steam", " Dizel " in "Electric". Igraj Rail Nation je precej zanimivo, saj je potek igre mehanike. Zmagovalec igre Rail Nation bo en igralec , ki bo ustvaril najbolj prestižne železnice! Okrogla Igra se konča v približno štirih mesecih, ki vključuje številne spremembe v igri brskalnika Rail Nation spletu .
V Rail Nation igrajo ti ne bo dolgčas, saj bi prišli do zmage, boste morali izpolniti različne naloge. Prvič, tvoj mali parni vlak lahko prevoz blaga iz enega mesta na drugega Rail Nation spletu . Vsako mesto potrebuje surovine za razvoj in rast. V bližini rastline proizvajajo ali predelujejo materiale. Na primer, vlaki za igro Rail Nation bi morala opraviti les za mizarstvo, nato pa se plošče, ki prinašajo v mesto. In zakaj ne bi tovor premoga iz rudnikov na poti nazaj igre Rail Nation ?
V Rail Nation vedno užitek igrati, saj je grafika v igri je postavil na najvišji ravni! Game Rail Nation , je prav tako zahtevno in zabavno poslovno simulacijo. Vaš raste flota je treba ohraniti, razširili in posodobili. Novi izdelki zahtevajo različne proizvodne verige; tehnologije, je treba raziskati in uporabiti dobičkom Rail Nation spletu . Vsako dejanje ima svoje posledice: igralci dobijo več poti, več slotov lokomotivo ali izboljšane možnosti za ustvarjanje dohodka.
Ampak ne vedno boste brez težav razvije v Rail Nation spletu : povečanje cen premoga v času vojne, stavke zaradi izgube produktivnosti in poškodovanih lokomotive. Vendar pa obstaja nekaj prijetnih presenečenj v igri Rail Nation , na primer z dražbami, posebne ponudbe ali tekmovanja. To vodi v interakcijo z drugimi igralci -, ki naredi igro Rail Nation spletu bolj razburljivo.
Ustvarjalec igro Travian Games poseben pomen pripisuje več funkcij Rail Nation spletu [_2_ ]. Ostali igralci so nenehno vpliva na večje spremembe v gospodarstvu igre. Moraš tekmovati za sredstva, zato je pomembno, da izberete pametno zadrug v igri Rail Nation , ker je partnerstvo lahko zagotovi pomembne bonuse. Udeleženci so lahko sodelovali tudi optimizirati proizvodne verige ali pa uporabite denarnih naložb za nadzor naprav v igri Rail Nation . Rail Nation na spletu - to razburljivih novih iger na svetu, pridružite se nam!