Zaznamki

RAID: Shadow Legends v računalniku

Alternativna imena: Igra Raid, Raid Shadow Legends

RAID: Shadow Legends je MMORPG v slogu Dungeons Dragons z več kot 500 edinstvenimi junaki in bojnimi taktikami.

Če začnete igrati RAID: Shadow Legends na PC-ju, se boste potopili v zgodovino ene ekipe. Štirje neustrašni junaki se borijo kot eden, da bi uničili zmaja in mu odvzeli bogastvo. Heroji Galek, Ethel, Kael in Eilen. Vsi imajo različne sposobnosti – čarovnik, bojevnik, strelec in suličar, a se odlično dopolnjujejo in podpirajo. Res je, končni šef se izkaže za premočnega. Ne glede na to, kako močno so se trudili, se zmaj dvigne v zrak in bruha ogenj iz svojega grla ... Nihče ni preživel.

Tu se prazgodovina konča in pred vami se pojavi Arbiter, varuh sveta iger. Nagovarja vas:»Kraljevina Teleria umira zaradi vojne in prepirov. Nesveti privrženci Sairotha so širilitemo z vzhoda na preostalo ozemlje. Kot vratar Telerie sem dal vse od sebe, a moči mi zmanjkuje. Zdaj boste nadaljevali z mojim delom. Obnovil bom enega od izgubljenih junakov. Ne bom imel dovolj moči za več. Od zdaj naprej vam bo podrejen. Izberite, koga želite obnoviti. "

Vaša igra se začne na tej stopnji. Tukaj je izbira enega od štirih:

  • Eilen (Elhain) - visoki vilin, lokostrelec, veščine: natančen strel (napad na sovražnika. Če je bil napad kritičen, zada še en udarec), nebeška puščica (napade en cilj, nato vse sovražnike. Če tarča umre, naloži bonus kritične možnosti 30 odstotkov za 3 obrate), Dolina smrti (napade vse sovražnike 2 r.) in avro, ki daje bonus zaveznikom.
  • Kael (Kael) - temni vilin, čarovnik, spretnosti: udarec teme (napad na sovražnika. Z verjetnostjo 80 odstotkov uporabi strup 2,5 odstotka za 2 obrata), kisli dež (napad na vse sovražnike. Za vsakega ubitega sovražnika zapolni svojo lestvico za 25 odstotkov), razpad (napade naključne tarče 4 r. Z verjetnostjo 40 odstotkov uporabi strup 5 odstotkov za 2 obrata) in avro, ki daje bonus zaveznikom.
  • Galek - ork, bojevnik, veščine: križni rez (napade sovražnika 2 str.), Hellraiser (napad na vse sovražnike. Sebi naloži 30% bonus hitrosti za 2 obrata), prekleta sekira (napade naključne tarče 4-krat. Ima 30-odstotno možnost, da naloži 30-odstotno kazen v obrambi za 2 zavoja. Če sta na tarči več kot dve kazni, s 30-odstotno verjetnostjo naloži obrambno kazen 60 odstotkov za 2 zavoja) in avro, ki daje bonus zaveznikom.
  • Ethel (Athel) - sveti red, suličar, veščine: udarec na mestu (trikrat napade sovražnika. Pri zadnjem zadetku z verjetnostjo 75 prts. naloži šibkost 25 odstotkov za 2 obrata), rezila bogov (napad na vse sovražnike, možnost kritičnega zadetka + 15 odstotkov), razsvetljenje (sebi naloži bonus za napad v višini 25 odstotkov za 2 obrata. Če zdravje pade pod 50 odstotkov, si naloži 30-odstotni obrambni bonus za 2 obrata. Potem gre) in avra, ki daje bonus zaveznikom.

Arbiter nadaljuje svojo zgodbo in vas obvešča. Pred vami je vaš Bastion. Tukaj lahko prikličete in izboljšate junake, ki se bodo borili proti silam teme. Prvega junaka ste že izbrali, a za dokončanje misij boste potrebovali moči še štirih junakov. Uporabite skrivnostne drobce, da prikličete junake na portalu. Takoj, ko pokličete prvega junaka, vas Arbiter pošlje na pustolovščino, in sicer na usmrtitev capanie, ki ob poti pripoveduje zgodbo o svetu Teleria. V prvi veji kampanje morate premagati kralja Banneret, ga poiskati in izvedeti resnico: ali je veliki kralj Taiba šel na stran teme.

S postopnim prehodom akcij boste spoznali zgodovino sveta in ga očistili umazanije. To ni tako enostavno, kot se morda zdi po vaši prvi zmagi. Nadalje bodo sovražniki le močnejši in Tema bo le še bolj jezna. Zato se pripravite, da prikličete močne nove junake in jih uporabite v boju. Za priklic uporabljamo drobce:

  • skrivnostni priklicni drobci - najpreprostejši, od katerih lahko prikličete večinoma zelene junake, občasno modre;
  • starodavni fragmenti priklica - iz starodavnih fragmentov z veliko možnostjo lahko prikličete modre junake, prav tako je zelo majhna možnost, da prikličete vijolične in oranžne junake;
  • temni drobci priklica - povečana možnost za priklic vijoličnih in oranžnih junakov, pa tudi velika možnost, da dobite junake teme;
  • Sacred Summoning Shards - lahko ga prikličete z veliko možnostjo vijolične in oranžne barve. Najboljši drobci za priklic najredkejših junakov.

Kateri je najboljši junak v Raid Shadow Legends?

To je filozofsko vprašanje. Igra ima veliko število različnih likov za različne potrebe z različnimi veščinami, sposobnostmi in lastnostmi. Povedal bom več, nekateri junaki pokažejo svoje prednosti le v paru z drugim junakom. To boste začeli razumeti šele po določenem času v igri.

Torej je vprašanje, katerega junaka je vredno prenesti in katerega ne? Eden od načinov, kako to ugotoviti, je, da odprete samega junaka in kliknete ikono z ocenami na dnu njegovega portreta.

To so ocene tega junaka s strani samih igralcev. Ocenili so ga za vsako od možnih vrst ječ in bitk. Oceno lahko pustite šele, ko jo načrpate na največ 6 zvezdic. Torej je ta ocena precej točna. Vendar upoštevajte, da je zelo odvisno od artefaktov, ki jih nosi junak. Žal si teh informacij tukaj ni mogoče ogledati. Razvijalci iger prikazujejo samo osnovne komplete.

Drug način je skupnost igralcev. Tam lahko pogosto najdete ocene in sezname najboljših junakov. In tukaj si bodo vedno delili nabore artefaktov, ki jih je vredno zbrati. Toda v tem primeru so takšne ocene zelo subjektivne. Navsezadnje je odločitev vaša.

Nove aktivne promocijske kode:

s1mple - od 01. 12. 2021

Upoštevajte, da v enem dnevu lahko vnesete največ eno aktivno promocijsko kodo.

Sistemske zahteve

Najmanj
OS: Windows 7 ali novejši (samo 64-bitni), macOS High Sierra ali novejši
Procesor: Intel Core i3
Grafična naprava: Intel / AMD Radeon / Nvidia GeForce
Pomnilnik: 4 GB RAM
DirectX: različica 11
Prostor na disku: 5GB
Priporočeno
OS: Windows 7 ali novejši (samo 64-bitni), macOS High Sierra ali novejši
Procesor: Intel Core i5
Grafična naprava: Intel / AMD Radeon / Nvidia GeForce
Pomnilnik: 8 GB RAM-a
DirectX: različica 11
Prostor na disku: 8GB

Kako prenesti Raid Shadow Legends na osebni / prenosni računalnik?

Pritisnite gumb nekoliko višje in sledite navodilom. Prenesti boste morali namestitveno datoteko Plarium Play. Odprite ga in ga namestite na svoj računalnik. Ne pozabite ustvariti računa. Potrebovali ga boste za začetek igre in shranjevanje rezultatov. Upoštevajte, da danes ne morete začeti igrati brez zaganjalnika Plarium Play.

Dogodki

Nov zabavni dogodek "Chase for s1mple". Med dogodkom morate vstopiti v igro za sedem dni in zbirati darila. 7. dan boste prejeli legendarnega junaka Aleksandra Strelca iz dirke Visokih vilinov. Ustvarjen je bil po podobi legendarnega igralca Alexander s1mple Kostylev, ki je postal najboljši igralec CS: GO. To ni univerzalni junak in je lahko koristen le v določenih bitkah proti ogrim. Ampak tudi dobiti ga bo lepo. Dogodek bo potekal do 28. januarja 2021.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more