Zaznamki

Quake 4

Alternativna imena: Quake 4

Procesor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 512 MB

Video: 64 MB

Disk Space: 3 GB

Quake 4 - računalnik sheter prva oseba, sci-fi tema, nadaljevanje ene izmed najbolj priljubljenih virtualnih strelcev. Omeniti velja, da grafika motor igro Quake 4 z drugimi dolgoživost virtualni prostor igre Doom 3 razvita. Spremenjeni sistem ima nekaj resnih prednosti. Tako, Quake 4 je bil na voljo širše lokacije, hvala za predelavo nov sistem razsvetljave, ter svetlo in temno teksture. V enem prehodu igre so bile dodane interaktivne video posnetkov, od katerih so nekatere igralec bo lahko neposredno sodelovati, vendar je večina od njih se bodo napake.

Plot

Plot Quake 4, ki jo lahko igrajo enojne in multiplayer načine, nadaljuje zgodbo o človeški rod soočenje Strogg tujimi vsiljivci, začetih v drugem delu igre. Protagonist igre je ena od zvezd posebno enoto padalcev "Rhinoceros" z imenom Matthew Kane, poslanih v okviru skupine za protinapadov na osrednji planetu v Strogg. Le dva tedna preteklo med zadnjim dogodkom v drugi del serije in Quake 4. Bodo morali igrati predvsem v sovražnikovem taboru, kjer je poslala ukaz Zemlje federacije. Glavna naloga enotnega akcijo igralca v Quake 4 - prodreti v osrčje osrednjega planeta in uničiti Strogg glavni komunikacijski center, kot tudi top vodstvo. Kljub krizi v vrstah sovražnika, z dejanji iz prvega subverzivne skupine povzročila, sovražnik je zelo koncentriran in močna in ne bo lahko priti v srce sovražnika planetu, kjer varno nestled osrednja komunikacijska vozlišča Strogg kolektivne inteligence, ki nadzoruje vse vojake. Single player kampanjo je razdeljen na tri ločene poglavij, ki vsebujejo skupno 31 eno stopnjo igre. Prvo epizodo Quake 4, ki igrajo na bo moral ob pristanku vojakov na planetu Zemlja Strogg, kjer se bo vaša glavna naloga varen pristanek, ki jih bo treba takoj uničiti vse planetarne obrambnih sistemov. V drugi epizodi enotnega player kampanjo igro Quake 4, nas bo spodbudilo, da pokrivajo glavo taktično ekipo poslala izstopi iz osrednjega komunikacijskega vozlišča sovražnika. No, tretja epizoda Quake 4, igri, v kateri bomo imeli v središču dogajanja pospešila Zemlje federacija sil, zadnji obsežno kuharsko strel, katerega namen je popolno uničenje osrednje uprave in popolnega umika Strogg njimi vsako vrsto usklajevanja.

Multiplayer

Multiplayer bitke zelo spominja na znameniti bitki pri tretjem delu serije, le veliko bolj dinamičen in barvita. Visoka hitrost in dinamika spletnih bitk v veliki meri dosegli z uporabo bolj kompaktna velikost pisave kartice igro znakov in značilnosti gibanja. Tu se razvijalci odločili, da ne odstopa od klasičnega modela in model sprejet premike igralcev iz tretjega dela, vendar brez inovacij ni bilo storjeno in dodal še en korak - drsenju, ki je na trenutke podaljšal taktično igralec ekipe Arsenal.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more