Zaznamki

Tako Hero

Alternativna imena: junak igre

Bojevnikov Way Online - brezplačno večigralsko spletno igro, ki v žanr RPG je prišel k nam naravnost iz daljne Kitajske. Online igre Bojevnikov način je znan, je dejstvo, da je njegova osnova zgodovinsko preteklost njene domovine. Podobni izdelki v skoraj nobenem sodobnem igroproma in v bistvu je večina od njih zanaša na različnih fiktivnih svetov.

Pridružite se v igri Bojevnikov način je zelo preprosto in jasno vsakomur, ki želi, da bi poskušali igrati igre na spletu Bojevnikov način. Boste morali samo vnesti vaše uporabniško ime, geslo in aktivirate svoj račun, preko elektronske pošte in voila - Registracija Bojevnikov pot čez.

Pot junaka spletni igri ni tako enostavno. Kot smo že omenili, je bila zgodovinsko preteklost, ki je služil z nastavitvijo za igro je ob natančno, čeprav se z nekaterimi odstopanji. Boleče fantastičen pogled impresivno oklep in velike meči, ampak to ni zdaj. Igra je postavljena v čas Treh kraljestev - Preporod samuraj dobe in razcvet konfucianizma na Kitajskem. Mimogrede, zanimivo lastnost igre je, da se bo med igro boste morali seznanijo z osnovami konfucianizma in kitajske zgodovine v času, in celo opraviti izpite iz teh predmetov. Se strinjam, precej nenavadno potezo.

Na kratko - to je v igri s predstavniki treh kraljestev boriti med seboj za priložnost, da imajo ozemlja in stavb, ki zagotavljajo prebivalcem svoji državi in ​​pravica, prijetne bonuse.

Zanimiva značilnost igranja, je popolna odsotnost zavezujočega značaja in razredu. Razvija svoj avatar je samo v vaših rokah, in zmožnost, da vsak razred in vsak slog spopadov so vam na voljo v vsakem trenutku. Edine stvari, ki vas silijo k razmišljanju - tako da je na vašem povpraševanja hibridni razred, kot je znano, je bila inter-class bilance skoval ni casual in ne zaman, in to pomeni, da znaki se bodo strogo eni veji bodo zahtevali več kot predstavniki hibridne razvoja.

Zanimivo je, da daleč je Kitajska zelo ostre razlike se nanašajo na igre na srečo, kar pomeni, da če ste ga podali ob registraciji svojega spola ženska, nato pa igrajo igre na spletu pot bojevnika, kar lahko le znak-ženska. Tukaj je takšna muhavosti kitajski razvijalci lahko bistveno pokvari igralne izkušnje za vse moške, ki radi ustvarjajo ženskih likov in obratno. Tako Hero Game Online ni utrujene razne trike, da nas presenetiti razvijalcem, ki so namenjeni privabiti že izkušeni igralci v svojih omrežjih.

Zanimiv vidik tej spletni igri je, da ima bot igro pravico iz škatle. To je zelo enostavno zaradi dejstva, da so nekatere naloge, ki jih je tako veliko noro, povzročajo umor več tisoč pošasti in to storite sami, čeprav je možno, vendar bi potrebovali ogromno količino časa. Največ izkušenj točk prislužil znak za uspešno izvajanje nalog. Poleg glavne quest črto je družina, klan, in seveda dnevni gostje.

Ljubitelje Pet radi hišne ljubljenčke sistem, ki se izvaja v igri za "navijanje". Lahko pridobijo gori ali pomočnik, ki bo z vami deliti pridobljene izkušnje in od časa do časa je treba popraviti svoje stvari. Igraj Bojevnikov način veliko bolje s prijatelji, in tukaj je, zakaj.

Je socialna komponenta igre je na nivoju. Poleg običajnih klanov, se lahko igralci pridružijo v družini. Najvišjo stopnjo razvoja in poklicni rasti - naziv za cesarja, ki je, sodeč po okolju, le tri igre. V Bojevnik na poti lahko igrajo brez poznavanja kitajsko.

Game popolnoma lokaliziran v ruščino in je v procesu odprtega beta testiranje. Ne Švrljati, namestiti igro in postal eden izmed najmočnejših imeratorov Treh kraljestev.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more