Zaznamki

Skupna dominacija

Alternativna imena: Skupna dominacija

Igra Total Domination se razlikuje z nepozabno grafiko, kakovostnim glasovnim delovanjem in širokimi možnostmi interakcije med igralci.

Sistemske zahteve

Sistemske zahteve bodo zadovoljile vse: da bi se preizkusili v post-apokaliptičnih bitkah, potrebujete le računalnik in internet. Posojila se prejmejo kot davek na prebivalstvo sektorja. Več ljudi - več denarja.

  • Crystals - lahko dobite z dvigom ravni in za dokončanje nalog. To je univerzalni vir, za katerega so pridobljeni vsi drugi.

Technologies

Tehnološka drevesa igralcu obljubljajo zaklad znanja in prenos možnosti. Vsaka nova tehnologija se odpre šele po preučevanju vseh prejšnjih tehnologij na panogi. Nekaterih od njih ni mogoče preučiti brez gradnje nekaterih zgradb. V skladu s tem ni mogoče zgraditi veliko stavb v sektorju, dokler se ne preučijo nekatere tehnologije.

Building

V igri je veliko različnih zgradb, od katerih vsaka opravlja svojo vlogo. Skupno imamo 5 vrst objektov in priložnosti za širitev sektorja in uporabo storitev Črnega trga. Razpoložljive kategorije stavb:

  • Resource - vse zgradbe, povezane s pridobivanjem urana, titana ali kreditov.
  • Različni koordinacijski centri.
  • Vojne baze in tovarne za proizvodnjo vojaške opreme.
  • Zaščitne - obrambne strukture, kot so zidovi, vrata, stolpi in pištole.
  • Dekorativni - dodatne uporabne dekoracije sektorja. Na primer, robot serviser.

Toops

Igralec je na voljo 4 vrste vojakov, od katerih vsaka ponuja izbiro ogromnega števila enot:

  • Pokritje.
  • Organizirana vozila.
  • Artilerija.
  • Avacija.

Proces igre

Total Domination online vam omogoča, da razvijete svoj sektor z pridobivanjem virov, gradnjo stavb in učne tehnologije. Uspešna razdelitev obstoječih sil jim bo omogočila, da razširijo svojo lastnino in okrepijo vojsko. Na svetovnem zemljevidu, poleg vašega sektorja, obstajajo sektorji drugih akterjev, pa tudi proste lokacije, ki jih je mogoče oropati ali zaščititi pred ropanjem. V igri Total Domination lokacij - prepričan vir dodatnih izkušenj in celo vojaške enote. Raziščite in napadite svoje vire. Ko vstopite v klan, boste prejeli dodatne bonuse. Na koncu, ali obstaja veliko možnosti, da ena oseba obdrži svoj položaj na bojišču?

Kako zmagati brez donata?

Igra omogoča možnost pridobitve dodatnih virtualnih "buns" za pravi denar. Nekateri igralci so precej zadovoljni s to priložnost, drugi pa kategorično zavračajo, da bi nekaj vložili v svet igre. Ali lahko zmagam brez donata? Da. Strategija Total Domination je brezplačna. Ne samo igrati, ampak tudi zmagati. Za to potrebujete potrpežljivost in poznavanje vseh značilnosti igre, njenega gospodarstva in strategije vodenja vojne. Toda glavno orožje v vaših rokah bo diplomacija. Komunicirajte z drugimi igralci, poiščite prijatelje in zaveznike, se pridružite klanu in noben donator vas ne bo mogel premagati.

Igre Total Domination impresionira s svojo post-apokaliptično okolico in obsegom. Ta strategija ponuja obsežne možnosti za interakcijo med igralci: morate najti zaveznike, varovati svoj sektor pred sovražniki, napadati sektorje tekmecev, trgovati s sosedi. V Total Domination igra je priporočljiva za ljubitelje MMO iger.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more