Zaznamki

Mojstri

Alternativna imena: Mojstri

Lords na spletu - brezplačna multiplayer fantasy igra vlog z edinstveno boj proti sistemu.

Lords Online igre ne velja za igre, ki zahtevajo zelo zmogljiv računalnik za igranje, in je dostopen iz katerega koli spletnega brskalnika. Če želite igrati v Lords, boste potrebovali:

· Internetna povezava

· Spletni brskalnik Internet Explorer ali podobnih nedavnih sprememb [ _1_]

· Flash Rlayer najnovejšo različico.

V tem trenutku, da se izboljša dostop do igre odjemalca igri razvitem - poseben program, ki bo treba namestiti na vaš računalnik. Na svoji poti ven so se ustvarjalci igre obljubil, da se poroča ločeno.

Pridružite se v igri podobno Lords sprejem v večini spletnih iger, zato ne bo veliko svojega časa in ne bo povzročil veliko težav. Če želite začeti igrati v Masters, se morate le, da izpolnite na nekaterih področjih:

· Napišite želeno ime,

· Za vnos gesla in ga ponavljam,

· Če želite vnesti naslov nabiralniku

· Če želite izbrati spol svojega značaja,

· Strinjam se s pogoji tega sporazuma in preberite pravila igre [ _1_]

· Vnesite kodo iz slike.

Registracija Lords vam ne bo treba, ker za tiste, ki bi radi preverili, koliko jim je všeč igro je mogoče preizkusiti v bitki.

Lords Online Igra je dve sprtih taborišča:

· Svetovna Denei

· Elgot svet.

Ne morem premagati sovražne generale svetove, ki iščejo na pomoč. Vabimo vas, da postane ena od teh poveljnikov, ki jih je stranka, za katero ste boj.

Ko začnete igrati igro Lords Online, boste opazili, da je ta igra je najboljša od vseh priljubljenih iger tega žanra. Vaš vojska bo sestavljen iz bitij, od katerih imajo vsak svojo taktiko v bitki, lahko kupite privržencev in upravljanje, kot tudi ne pozabite, da za pravilno usmerimo sil na tem področju je pogosto odvisna od zmage ali poraza.

Če želite igrati igre na spletu Lords, boste morali izbrati, kateri od štirih dirk bo pripadal vašega značaja:

· Vilini

· Gnomes

· Undead

· Demoni.

Vaš lik se bo razvijala, dvig njegove ravni v bojih. Ubijanje pošasti, boste nagrajeni z redkimi artefakte. Ljubitelji bitke z drugimi igralci, seveda, bo razveselila velike bitke nad nadzor ključnih točk virov, racije v sovražnikovo ozemlje, ena na ena bitka.

Game Lords Online ima edinstven sistem bojevanja z vizualnim prikazom vseh tehnik bojev in premikov za vsako značaja. Poleg tega je vsak boj zabeleži in potem si lahko ogledate iz katerega koli kraja, tako iz svoje vojske in od sovražnika vojske, videnje o tem, kakšen taktike, ki jih uporabljajo svoje sovražnike.

Lahko povečate svojo vojsko privržencev, ki so sestavljeni iz štirih razredov:

· Warriors

· Magicians

· Arrow

· Charmers.

Vsak razred ima svojo pot razvoja, z nizom strokovnega znanja, je razvoj spretnosti, nove uroke na voljo, in celo spremenite videz privržencev.

Poleg tega bo vsak igralec zadovoljen s sferičnim lokacijo, ki je v igri več kot tisoč. Boste lahko občudovali lep sončni zahod v vilini držav ali vzdrgeta v grozo, je videti na noge na ozemlju demoni.

Igra ima veliko različnih oblačil, amuleti, artefaktov, orožja, uroke in napitkov. Če jih sestavimo, lahko ustvarite edinstveno in resnično nepremagljiv vojsko.

Dobro zasnovane gostje bodo pomagali razvijati svoj značaj in bo prav tako dala priložnost, da bi dobili redke in močne trofeje. Število gostje nenehno narašča.

Registracija Lords Online Odprlo se bo pred tabo svet, iz katere ne želite, da se odlepi kmalu.