Zaznamki

Polna Pi

Alternativna imena: Polna P

Celotno Pi spletu - je brskalnik na spletu pustolovščina ustvarjena v stilu ironično stripa, post-apokaliptični triler z veliko različnimi s humorjem, sestavljenem mutanti, zombiji in pošasti.

Plot je to: svetovna katastrofa po eksploziji Hadron Collider prisiljeni preživeli boriti za svoje življenje v ozračju doomsday. Po naključju, krivec za tisto, kar se je zgodilo je vaš lik, ki zdaj potuje spreminjajočem se svetu, parajo preplet plot uganke in uničili grozljivo mutiral bitja. Preživela Polno pi, morate rešiti vse človeštvo.

Sistemske zahteve so zanemarljivi, saj ta spletna igra. Lahko se igra s kateregakoli računalnika z dostopom do interneta, saj ne zahteva vnaprejšnje namestitve. Da bi igral igre na spletu Polno pi, morate brezplačno Polno registraciji Pi.

Pridružite se v igri Polna Pi gre takole: spletne igre kliknite "Play", nato pa vnesete svojo prijavo (vaše ime v igri), izberite svoj spol in vrsto značaja.

Nato morate ustvariti ali kasneje, ne more biti prijavljeni z isto prijavo. Kliknite na "Registracija" gumb, vpišite svoj e-poštnim naslovom in geslom. Na ta Pi Polna registracija zaključena. Sedaj lahko igrate igre na spletu Polno Pi.

Igra vam ponuja izbiro med tremi tipi moških likov in treh ženskah, ki se razlikujejo po svojih značilnostih.

  • Moč - mišičasta prednost in Amazon
  • Stunt Bestia in se uporabljajo v boju trik
  • Imamo intelektualec in pameten znanje za povečanje varnosti

Vgrajen igre Polni Pi spletu, predvsem na opravljanje nalog in prizadevanju bitkah proti računalniških pošasti ali drugih igralcev. Delamo, boste prejeli nagrado orožje in uporabnih stvari. Naloge se izvajajo v strogem zaporedju.

Bitke v igri poteka v korakih, vsak zavoj časovno omejena. Če nimate časa, da bi potezo, boste biti v naključnem napada in kapi gre za nasprotnika.

To spletno igro Celotno P ima dve vrsti lokacijah: bojna in mir. V boju boste hodili lokacije za naloge, ki jih je polno zombijev in mutantov, se bo njihovo uničenje povečati svojo raven in dopolnitev arzenal orožja in zalog. Prav tako boste našli dragocene stvari, ki jih lahko nato uporabi ali proda za izdelavo orožja.

V mirnodobnih lokacijah bori potekajo, se boste vrnili, da bi kupili potrebne stvari v bojih ali prodati nekaj, kar vam ni treba kupiti navodila za izdelavo novih stvari in dobili nova delovna mesta.

Celotno Pi online igra ima veliko različnih pri izbiri orožja, je del sklopa oblačil za vsak znak. Orožje, ki so kupili, lahko ubijejo za pošast, ali pa si sam v skladu z navodili. V zvezi z zaščito, nekatere oklep ščiti pred nekaterimi vrstami škode:

  • Fizično
  • Požar
  • Balističnih

Tudi za zmago nad sovražnikom, vam bo na voljo

  • "Ukrashaki" , ki krepijo sposobnost značaja;
  • Raskhodka Dodatne orožje in oklep (napadalec, stimulansi, granate, bombe)
  • Fitch sposobnosti (pojavi Supernormalan znak po nesreči), da vam igrajo na Full Pi. Lahko povzročijo škodo na sovražniku, pa tudi zdraviti lastnika

Za pomoč značaja, lahko izberete eno od treh satelitov hišnih ljubljenčkov: Vranje - bolj ustrezal zaščitnega znaka Vargan - za elektrarne znakov Kisssa - za spretno. Na višjih ravneh lahko v celoti Pee igri udomačil nove satelite, če je potrebna sredstva. Vse živali z vsako stopnjo povečuje svoje zmogljivosti, povečuje možnosti za značaj in mu pomaga v bitki.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more