Zaznamki

21. opoldne stoletja

Alternativna imena: 21. opoldne stoletja

Vesolje online igra Poldnevni 21st Century vas vabi, da se ustvarijo in razvijejo svojo kolonijo na enem od planetov sončnega sistema, kot tudi sami preizkusili v osvajanju novih ozemelj za pridobivanje edinstvenih virov. Na spletu Noon 21. stoletja boste zgraditi baze, razvoj infrastrukture, iskanje pomembno za vaše razvojnih virov in vse to v ozadju kozmičnih urbanih krajin.

Game Poldnevni 21. stoletja na spletu ustvaril na motorju, Flash, tako da vašega računalnika razstavljene nekatere sistemske zahteve. Torej, če želite igrati igre na spletu Poldnevni 21. stoletje zahteva osebni računalnik

• Operacijski sistem Windows 98/2000/XP ali Vistax32/Seven

• Procesor Pentium 3 800 MHz in nad

• 256 MB RAM-a,

• 64 MB grafična kartica ali več,

• stabilno internetno povezavo.

• Adobe Flash player.

Kot je za brskalnike, 21. Poldnevni stoletja spletni igri, ki je na voljo v vseh brskalnikih.

Pridružite se igri Midday 21. stoletju se začne s stavkom "Vnesite Academy", kliknite nanj in preden ste prišli, da izpolnite svoje podatke na terenu. Vnesite

• vzdevek - vzdevek

• obravnavati trenutni nabiralnik

• Geslo

• Koda za preverjanje.

Če želite preveriti poldneva je bilo 21. stoletje končan, uporabnik sporazum in sprejeti povezavo, da aktivirate svoj račun, je v pismu, ki prihaja na določen e-pošte.

Torej, vaša opoldne 21. stoletja spletno registracijo potrdi in grmenje medgalaktičnih vojn boste dobili v tej vznemirljivi kozmično realnost. Začnete igrati poldneva 21. stoletja planet Orion, bo vaš osebni položaj. Znaki tukaj so standard, lahko pa izberete eno od treh frakcij:

• kolonizatorji

• trgovcev

• pirati.

Vesoljsko plovilo dodeli tudi s standardom ste jo pravkar prebral njene parametre.

Torej, v bližnji prihodnosti, ali boš zmagal in raziskati novo ozemlje, ali imajo gospodarstva ali za potovanje v vesolje pirat z zlobnimi nameni. No, do sedaj prednostna naloga bo opremljanje svojo kolonijo, da "prikriti zadaj."

Glavni vir v galaksiji - je energija. Lahko ga dobite od elektrarne, ki bo morala graditi. V zaporu lahko gradijo tudi tovarne, ki bo zbrati module za vesoljske ladje. Vaša glavna naloga na tej stopnji - zgraditi svoj vozni park, je edini način, da lahko varno gibljejo galaksije, ampak v primeru napada, da daje ustrezen odgovor.

Enako pomemben vir - Vodik, ki plujejo vesoljske ladje. Citat tako pomembna kot energija.

Poleg teh obstajajo na planetih virov, kot so baker, silicij in zlata. Koli od teh virov za vas, za izdelavo nano-roboti bo vaš zvesti pomočniki v vseh delih.

V 21. stoletju Noon igrajo še posebej zanimiv, saj lahko obnoviti svojo floto, ne le za izgradnjo obrata za proizvodnjo vesoljskih ladij. Na primer, lahko še vedno napadajo ladje, ki jih ropa, pri čemer na ladji. In za to nimajo nujno vesoljsko ladjo in kup elegantna izkušenj. Tukaj je pomembna taktika dobro in preklado, seveda. Tudi svoje flote lahko dodate viseče ladij, ki jih sprejmejo v vleko in pojdite na koloniji, bo tam nano-roboti imajo sladkarije.

Največja grožnja, še posebej za del trgovcev so tujci, ki se imenujejo Trinnitami. Ta tujec pirati, njihov cilj - prikolice virov. Opazili, kako prihajajo skoraj nemogoče, zato je poudarek na obrambi pred njimi - je hitrost odziva. No in masa - večja tvoja flota, lažje igrati igre na spletu 21. Poldnevni stoletje vseh področjih razvoja.