Zaznamki

Bitka za PlayerUnknown

Alternativna imena:

PlayerUnknown's Battlegrounds Igra Battlefield.

igralnega polja PlayerUnknown, ki je bilo na voljo marca 2017, je preseglo vse rekorde prodaje. V samo treh mesecih ga je kupilo 7 milijonov ljudi, kar je podjetju prineslo znaten dobiček. Za te platforme je razvila korejsko podjetje Bluehole:

  • Windows
  • Xbox One
  • PlayStation 4

Projekt se je rodil zahvaljujoč Brendanu Greenu, ki je prišel z igro "Battle Royale". Vse se je začelo, ko je delal v drugih podjetjih na različnih projektih. Ko je videl uspeh tehnologij, ki jih je uporabil, je Brendan odločil, da je prišel čas za solo predstavo. Njegova igra je multiplayer strelec, realističen simulator preživetja, kjer se vsi borijo z vsemi razpoložljivimi sredstvi.

Preživeti za vsako ceno.

Play PlayerUnknown's Battlegrounds v igri istočasno lahko na tisoče igralcev sodeluje v enotnem ali ekipnem načinu. Scenarij je preprostih sto udeležencev, ki jih v različnih delih vrgel na samoten otok. Edinstvenost je, da se odločite, kdaj zapustiti letalo. Udeleženci nimajo ničesar, kar bi jim pomagalo doseči misijo, vendar morajo biti vsi ti predmeti na otoku in jih je treba najti.

Preprosto je reči

, samo to ni tako enostavno dokončati, ker lahko samo en preživeli ali skupina postane zmagovalec v primeru ekipne igre. Mimogrede, nagrada v primeru solističnega nastopa je veliko bolj velikodušna kot v primeru različice para. Morate najti komplete za prvo pomoč, orožje, samo stvari, ki bi lahko bile koristne. Vsi igralci jih lovijo, zato je vredno najti predpomnilnik, ko se začne prava bitka, ki teče v klavnico.

Toda to ne bi smelo prestrašiti tistih, ki želijo prenesti BattleUrte za PlayerUnknown. Nasprotno, vsi bodo lahko pokazali, kaj lahko storijo v pogojih nenehnih konfliktov. Tukaj je vse pomembno in sposobnost prikrivanja na tleh ter sposobnost spreminjanja lokacije in ciljnega streljanja.

Oprema, oprema in oprema.

kosov orožja je prav tako popolno, vendar ga še vedno potrebujete. Toda na stroju lahko s super cinkami pritrdite veliko uporabnih kosov in povečate zaloge na sistem za gašenje požara. Izbira strelnega orožja, kot je ta:

  • Pistols
  • Avtomatski stroji
  • Vijaki
  • Arbalety
  • Orožje
  • Karabine
  • Machine Guns

Ampak poleg ognjene moči je tudi hladno orožje, in če ni na dosegu roke, bo tudi ponjava in poker.

Zagotovljene so tudi podpora za čelade in telovnik z različno močjo. Druga oblačila so prav tako popolnoma dostopna, zato se oblecite z okusom. Če ne poberete ničesar iz prostega menija, poglejte v trgovino in kupite nekaj bolj elegantnega za pravi denar.

Nadaljevanje na PlayerUnknown Battlegrounds igrati, pa bo prišel na vrsto, da se seznanijo z izbiro vozila. Ni veliko modelov avtomobilov, značilnosti pa se ne razlikujejo preveč, zmogljivost pa je v 2-5 osebah. Z ostrim preobratom se lahko prevrnejo in tudi zelo presenetijo, ko se premikajo pod vodo.

Še vedno je treba povedati o coni na bitkah PlayerUnknown. Takoj, ko pristaneš na otoku, se vidiš na zemljevidu s tremi področji. Vaša naloga je, da ostanete v beli coni in odstranite od njenih tekmecev. Krog se postopoma zožuje, tako da se stopnja napetosti poveča, ker vsi želimo isto stvar kot vi. Okoli belega obarvanega modrega ozemlja. To je območje odtujenosti, kjer udeleženec med bivanjem na njem občasno prejme škodo, ki spodbuja delovanje. Tretje območje je rdeče, tako imenovano območje luščenja. Krmarite po območju, kot želite, vendar ostanite živi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more