Zaznamki

Phantomers

Alternativna imena:

Igra Phantomers preživi in ​​reši svet.

Novaya multiplayer online igre Phantomers gamenet zagotavljajo priložnost za vse ljubitelje vojaških bitk, da sodelujejo v boju za odrešitev znanega svetovnega reda. Zgodba igre pripoveduje o izvoru tajne organizacije Knozovih lovk terorističnih skupin, ki so se razširile po vsem svetu. Vodje organizacij, ki iščejo vojaške udare, postavijo svoj red in prevzamejo oblast v svetu. Združeni narodi so prek lastnega obveščevalnega urada ustanovili zasebno vojaško podjetje Phantomers, ki vključuje prostovoljce in redne čete iz vsega sveta. Namen medetnične vojske je uničiti vse člane Knosise in njihove voditelje.

Igruk, ki je vstopal v vojsko pod okriljem ZN in postal eden izmed moških, ki je izdal ukaz od zgoraj, je treba obvladati misijo čiščenja območij pred teroristi v različnih državah. Ta strelec v prvi osebi bo na bojišču dal občutek resničnosti, kjer so vojaki opremljeni in oboroženi do zob z najnovejšo tehnologijo, blizu metkov, vendar zaradi najbližjega vogala lahko letijo s sovražnim dronom ali zlomijo mino ki lahko naredijo veliko luknjo v steni. Posebne operacije se izvajajo po vsem svetu, igralci bodo prišli do džungle in puščave, morali bodo prečkati divje gozdove in se boriti na ulicah. Lokacije so napolnjene ne le dobro oboroženih sovražnikovih borcev, vojaki povsod pričakujejo nevarne pasti in spretno načrtovane sabotaže.

Poprobovat sam kot dobro usposobljen vojaški vodja je lahko le, če se Phantomers naloži kot igralec, je odlična kakovost grafike, realistični liki, ki delujejo kot pravi ljudje, veliko sodobnega orožja in opreme borcev. Glasbena spremljava in zvočni efekti ustvarjajo edinstveno vzdušje in iluzijo bivanja na pravem bojišču.

Obzor igre Phantomers.

Igra

Skachat Fantomers je lahko na skoraj vsakem osebnem računalniku, saj ne zahteva nobenih posebnih sistemskih zahtev glede količine pomnilnika in prostega prostora na trdem disku, ki se izvaja tudi pri starejših različicah operacijskega sistema Windows XP. Prvič v igri, se uporabnik seznani z njegovim prvim likom, njegovo ime pa je njegov vzdevek. Kot je za novice Nickname dobro oboroženi, je v arzenal pištolo, mitraljez in ostrostrelsko puško, ne razmišlja taktični nož. Nato bodo igralci, ko bodo pridobili bojne izkušnje, odprti in ostali borci:

  • Viktoriya, ona je mlado dekle iz Rusije, prostovoljec v svoji opremi vključuje zaščitno drono;
  • Molotni borec iz Združenih držav Amerike, uporaba dotika minuto prednost;
  • Voron, plačanci iz Alžirije, je izdal subverzivni trn;
  • Chernaya mačka, posebni agent iz Indonezije, varnostno orožje;
  • Biskup, Evropejci z Nizozemske, poklicni vojak Nata, mojstrsko uporablja lansirne granate.

Fantomeri igra, v kateri zdravljenje ni nič manj raznoliko kot lokacija in vojaki, vseh šest - boj za sebe nam omogoča, da razvijemo osebne lastnosti za zmago v načinu, ki ga želite poslati na svetlobo določenega števila sovražnikov. Team Deathmatch vam omogoča, da se borite s skupino drugih igralcev, ki sedijo pred monitorjem. Podrivanje ene od vrst bojevanja, igralci se borijo med seboj, namen ene skupine je spodkopati položaj sovražnika, drugi pa zaščitijo svojo bazo. Ostali načini podpirajo tudi interakcijo med igralci, v kateri zmagovalna ekipa preživelih.