Zaznamki

Persona 4 Zlata

Alternativna imena:

Persona 4 Golden je RPG igra iz priljubljene serije, ki ima veliko oboževalcev po vsem svetu. Persona 4 Golden lahko igrate na računalniku. Grafika je ročno narisana, zelo lepa v anime stilu. Sistemske zahteve so nizke, v igri Persona 4 Golden se lahko zabavate tudi brez igralnega računalnika z vrhunskimi specifikacijami. Glasovna igra v orientalskem slogu in prijetna glasbena izbira naredijo igro neverjetno atmosferično.

To je že četrta igra v seriji, prejšnje so bile zelo priljubljene in razvijalci so se odločili nadaljevati cikel.

Persona 4 Golden se dogaja v majhnem japonskem provincialnem mestu Inba. Glavni lik in njegovi prijatelji so skupina najstnikov, ki se morajo lotiti preiskave serije strašnih umorov, ki so se zgodili na tem območju. Odpravijo se na pot in na poti jih čakajo številne nevarne dogodivščine.

Novi igralci ne bodo imeli težav z razumevanjem kontrolnikov zahvaljujoč dobro premišljenemu vmesniku in nasvetom.

Po tem vas čaka težka, a razburljiva pot:

  • Potujte in raziščite okolico mesta
  • Spoznajte prebivalce tega kraja in med njimi poiščite nove prijatelje
  • Povečajte svojo ekipo z borci različnih stilov in razredov
  • Razširite svoj arzenal opreme in orožja
  • Izberite, katere veščine bodo bolj uporabne in jih razvijajte med člani ekipe
  • Boj s številnimi sovražniki in zmagaj

Ta seznam vsebuje glavne dejavnosti v Persona 4 Golden PC.

Zaplet igre je zanimiv, liki simpatični, kako se bo obrnila njihova usoda, je odvisno samo od vas. Moč sovražnikov in težavnost nalog se povečujeta, ko napredujete.

Vašo ekipo sestavlja več junakov z različnimi veščinami. Eksperimentirajte s sestavo svoje ekipe, dokler ne najdete optimalne kombinacije talentov borcev.

Ko bodo junaki pridobivali izkušnje, bodo lahko obvladali nove tehnike. Izbrali boste lahko, katere veščine so najbolj primerne za vaš edinstven slog igre. Med bitkami je pomembno načrtovati vsak korak svojih borcev, brez tega je težko zmagati.

Opremo članov moštva je treba redno izboljševati, da pridobijo prednost med bitkami.

Med potovanjem bodo vaši junaki srečali različne sovražnike, morda celo svojega temnega dvojnika. Proti vsakemu nasprotniku boste morali uporabiti različne taktike.

Persona 4 Golden je prejela številne prestižne nagrade in je ena najboljših iger vlog. Poleg dobre parcele je edinstveno vzdušje v orientalskem slogu. Poleg osnovne igre je na voljo veliko dodatne vsebine.

Če želite začeti igrati, morate prenesti in namestiti Persona 4 Golden na svoj računalnik. Med igro ni potrebna povezava z internetom.

Persona 4 Golden brezplačno prenesite na PC, na žalost ni možnosti. Igro lahko kupite tako, da obiščete portal Steam ali spletno stran razvijalcev. Tam lahko kupite tudi dodatne vsebine.

Začnite igrati zdaj in se pridružite ekipi mladih junakov v boju proti silam zla!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more