Zaznamki

Pandaemonic

Alternativna imena: Pandaemonic

Game Pandaemonic - Lords of legij je strateška igra, v kateri lahko igrate naravnost v brskalniku. Dejavnosti v tej igri razvili v opustošeni svet domišljije, kjer vojna razvijal.

Boste razširiti svoje ozemlje imperiji Pandaemonic - Lords of legij na spletu in boj [_2_ ] drugi gospodarji - demoni za svetovno prevlado in naslova Archdaemon .

Da bi dosegli njen namen Pandaemonic - Lords of legije Online , Need se in sredstva prihranite [_2_ ] razširiti svoje trdnjave uporabo bolj strašljive elemente.

Pandaemonic - Lords of registracijo legij poteka neposredno na glavni strani. Ti bodo registrirani v angleščini ali katera koli druga, na katero je dostop na voljo na spletni strani. Registrirati v igri Pandaemonic - gospodov legij Potrebujete

1. Pojdi na glavni strani spletne strani izpolnite obrazec.

. 2 Vpišite svoje emeyl.

3. Invent zanesljivo kombinacijo geslo in ga vnesite.

4. Potrdite geslo. Če želite to narediti, jo znova pisati v spodnji obrazec.

5. Tick naslednji odstavek, ki določa, da se strinjate s sporazumi o lokaciji in potrebno poslati informacije o igri.

6. Sporočilo " Igraj brezplačno » .

Dopolnil vse te korake, ki jih lahko sami menijo registriran uporabnik.

Game Pandaemonic pomeni, da boste pozivam krvoločen demoni zbrala legije [ _1_] neusmiljeno pošasti , in jih poslati boj proti Wylar in drugi Lords demon.

Igraj Pandaemonic - Lords of legij boš sklepanju pogodb s prijatelji na upreti več mogočni [ _2_] nasprotniki. Medsebojno pomoč , trgovina sredstev in ponuja svojo pomoč v boju.

Soberano več legije in jih predloži Federated boj. Delo skupaj s svojimi zavezniki na zatrli tvoj sovražniki in osvojiti svet!

V Pandaemonic - Lords of legij, da vas igrati v celoti bodo v vašem brskalniku in si ne potrebujejo nobene dodatne namestitve ali [_1_ ] nalaga client - samo prijavite na spletni strani, in začnete igrati takoj!

Pandaemonic - Lords of legije Online bo vas seznaniti z naslednjimi enotami:

1. Obsedena Wylar. Nimajo svobodna volja so ranljivi in nikoli sam. So podložni.

.

2 Spustite Daemon. Ti se štejejo temelj vsake legije. Njihova bojne sposobnosti uravnoteženo imajo dober endurance dovolj boj Sila in enostavno povzroči .

3. Shadow pohodnikov. Ti lahko priti do vaše sovražnike in povej njihovim prednosti in slabosti velikostjo njihov legije in predmeti, ki so v trdnjavi sovražniki .

4. Golem. Pomagajo Vaše Legion , da živijo dlje. Te dražil svojega sovražnika.

5. Divja zver. On divja zver Monster nima usmiljenja. Imajo velik mišic ostrimi zobmi , divje rage in veliko sovraštva vsako živo stvari.

6. Ogenj Elemental. Uporabljajo flame hitro teči in imajo velik izbor različnih predmetov.

Pandaemonic - Lords of legij - je razburljivo igro s pozitivnimi stvarmi, ki vam bo dala veliko minut.