Zaznamki

Red magije

Alternativna imena: Red magije

Red Magic v najboljših tradicijah delovanja

Pri ljubiteljih množičnih bitk, fantastičnih posebnih učinkov in dinamičnih akcij je igra Red Magic, izdana leta 2010, že znana To je klasičen izdelek z multiplayer igro v žanru akcije in uporabo bližnje in daljne, različne vrste orožja in magije.

Developers so mu dali najbolj ugodne funkcije, zaradi česar je svetla in razburljiva, ne da bi zapletla načelo nadzora za igralce. Tisti, ki imajo izkušnje s takšnimi zabavami, lahko tudi tu zlahka postanejo udobni, saj je za igranje v Redu čarobnosti treba manipulirati:

  • Štiri tipke: WASD za premikanje junaka
  • Miška za blokiranje in udarjanje
  • Kolesa miške spreminjajo magične in fizične napade

Will ozemlje in spoznajo s svojimi prebivalci

Po končani registraciji Reda čarovnije se boste znašli v veličastnih, skrivnostnih deželah Astarme. Dolgo časa so obstajala nesoglasja med vladajočimi močnimi klani: Hiša ustanovitve in Miguratova hiša. Vsakdo uveljavlja svojo nepodeljeno pravico do absolutne moči in jih lahko prepoznajo po svoji tradicionalni obleki: predstavniki fundacije so oblečeni v modra oblačila in Migurata v rdeče.

prebivalcev Astarme je ustanovilo tri razrede:

  • Paladinov
  • Tameri
  • puščic

Paladinov so najbolj pogumni in spretni bojevniki, ki se srečajo s sovražnikom sami in se borijo v boju proti stikom, in sintezni elementi jim pomagajo.

Tameri imajo raje srednjo razdaljo z uporabo moči ognja. Sposobni so vnaprej razvozlati sovražne manevre, delovati v luči gibov zaveznikov in med dogodki uporabiti edinstveno taktiko.

Strelci so samo najbolj natančni in pazljivi bojevniki. Skrbno se odmikajo od orožja svojih sovražnikov, zato je nepremagljivost ena od pomembnih lastnosti. Z uporabo čarovnije kličejo na pomoč elementa zraka.

Z združevanjem z drugimi mislečimi igralci dobite nekaj njihovih veščin in povečate možnosti za zmago.

Pridobimo slavo in izkušnje v bitkah

Od vaših trikov in sposobnosti hitrega sprejemanja odločitev, posedovanje orožja in sposobnost, da ga hitro zamenjate z drugimi, je odvisno od poteka dogodkov. Lahko uničite pošasti, s katerimi se srečujete in pošasti. Medtem ko jih nekateri junaki napadajo v čelo, drugi obkrožajo, obvozijo od zadaj. Vse se dogaja tako očarljivo, da daje estetski užitek iz kontemplacije vsakega trenutka.

Preden si sprožil velike bitke in si v njihovi sredini. Zajemite in uničite sovražnika, da bi dobili njegovo izkušnjo. Metodično napad na izbranega sovražnika, da ga dokončno uniči ne glede na to, kakšno orožje imate - moč urokov ali meč.

V iPlayer Red Magic, lahko izberete bojni način: PvE ali PvP. Če se borite z množicami pošasti, delajte pametno, saj je vsako srečanje plus za vaše izkušnje, znanje, sposobnosti in veščine. In mrtva pošast vam daje zelo dragocene, uporabne artefakte, ki jih lahko pustite za osebno uporabo ali pa jih ponudite v prodajo lokalnemu trgovcu.

Pridobite veščine, pojdite v areno in izmerite moči in orožje z drugimi igralci. Samo pogumni in močni junaki kraljestva se tukaj zberejo in pokažejo svoje sposobnosti. Do Arene lahko pridete na prvi stopnji, če ste dovolj samozavestni v sebi. V takšnih bojih lahko uporabite čarobno, katerokoli orožje in se celo borite s pestmi.

To je odličen način, da zaslužite nekaj denarja, slave in ugleda. Čeprav slednji niso tako pomembni, vendar lepo vznemirjajo ponos. Resnično, pojavili se bodo v tebi samo zaradi zmage, ki jo je še treba osvojiti.