Zaznamki

Online Tenis Manager

Alternativna imena: Online Tenis Manager

Game Online Tenis Manager - je brezplačna spletna igra, vodja tenisa. V teniškem Manager spletnega lahko postanejo slabe tenis razred. Začeti boj za naslov prvaka v tenisu. Boste tekmovali z igralci po vsem svetu. Torej imate veliko konkurentov, ker vsakdo želi biti številka ena prvak v tenisu. Tukaj lahko igrate brezplačno.

Na zalogi Tennis registracijo Manager je dokončanje potrebnih predmetov. Za uspešno registracijo morate narediti naslednje:

1. Najdi prek brskalnika igre spletne strani na spletu Tenis Manager.

.

2 Sredi glavne strani boste videli obrazec izpolnite za registracijo.

3. Vnesite e-poštni naslov. Preverite, ali ste ga pravilno zapisati.

4. Ustvarite svoj geslo s kombinacijo znakov (ne pa tistih, ki so prepovedane).

5. Izberite državljanstvo (moja država).

6. Kliknite na zeleni gumb z napisom « Registrierung abschlieben » .

Lahko se prijavite tudi prek socialnega omrežja Facebook. Da bi to naredili, boste morali znižati določen obrazec, kliknite na gumb modri, ki pravi: " Facebook. Pojejo skozi Facebooku ».

Spletna tenis Manager Game predvajajo prek spletnega brskalnika, tako skrbeti za računske moči, kar ne potrebujete.

Bo igrati na spletu Tenis Manager boste nadzor vsak vidik vaše teniške kariere. Boste morali odločiti o težavah vašega teniške igre, kakšno opremo, ki jo uporabljate, in kaj taktika se počutite bolje na igro tenisa.

V Online Tennis Manager boste igrali, izboljšati svoje znanje tenisa, ko vlak pred tekmah. Preživijo več časa na vadišču.

Ko ste zadovoljni s svojim programom usposabljanja, lahko takoj naprej in prilagoditi taktiko, ki je v skladu s svojo željo se bodo uporabljali v igri.

Napredovanje na poklicni poti se po nekaj napornih treningih, si lahko prvi nastop v nekaterih turnirjih. Ti turnirji se odvijajo na vsake tri dni. Prijava za turnir je na voljo 6 dni pred dogodkom, zato poskrbite, v katerih turnirjih želite igrati.

Če želite, da vaš trening bolj učinkovit, lahko uporabite denar, ki ste zaslužili najeti strokovnih trenerjev. To vam bo dobil izkušnje lažje in bolj učinkovito za izboljšanje različne dele igre. Če se boste mogli, nadgradite svojo opremo.

Get it desno in boste sami videli zelo preprosto stoji na vrhu seštevku v Internet Game Online Tennis Manager.

Doseči uspeh Online Tenis Manager, bodite previdni, posluša nasvete in namige. Veš šport je vreden le teh igralcev, tako da ne hit obraza umazanijo in pokazati, da ste sposobni.

Online Tenis Manager - je igra za prave ljubitelje tenisa

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more