Zaznamki

Onema

Alternativna imena: Onema

Onema na spletu - brezplačna multiplayer brskalnik temelji strateška igra vesoljske predmete. Znašli se boste v neizmerno domišljijskem svetu, ki bo ustvarila svojo lastno vojaško in gospodarskega sistema. Ti bodo gosti na svojem planetu in osvojiti novo galaksijo, tekmujejo ali sodelujejo z drugimi igralci. Možno je, da se dogovori s sosednjimi cesarjev, lahko pa napadajo tiste, ki so blizu. Morda ne boste mogli izbrati potek ravnanja, in glede na situacijo, sprejmejo določene odločitve. Začel igrati Onema, morajo biti vedno na preži, saj nasprotniki niso zaspali, in v vsakem trenutku se lahko napadel. Pazite invazijo na vašem planetu vesoljskih piratov, ki so znani po požrešnosti in krutosti. Kako težko ne bi bilo treba, ne izgubijo vero v sebe. Sčasoma se bo majhno območje v zapuščeni mesto v galaksiji postala velika imperij, in vi, kot njen lastnik, je lahko ponosna na svoje dosežke!

Game Speechless zaradi sistemske zahteve nizke voljo vsakomur. Igra ni zaviral, PC se morajo ujemati parametre zavezat:

- Operacijski sistem Microsoft Windows XP / Vista / 7;

- Procesor Intel Pentium, AMD (2. 2 GHz),

- RAM 512 MB;

- Grafična kartica 128 Mb,

- Zvočna kartica združljiva z DirectX 9.

Da bi dobili prazen planet, morate ustvariti novo cesarja. To je pred registracijo Onema. Morate izpolniti na naslednjih področjih želeno obliko: vesolje, prijavo, geslo in e-pošte. Imejte v mislih, da se prijavi, se strinjate, da potrdi sprejem z uporabniškim dogovorom. Po pritisku na gumb, varovanimi "začeli igrati! "Vi znajdete v brezno prostora in se morate naučiti in osvojiti.

Prvič se je znašel v velikih posesti svoje, se ne boste zmedeni, ker naslednji je očarljiva asistentka. Skrivnostni Wanderer odprte skrivnosti o tem, kako priti bogati, kot peščica virov (ki bo imel isto), da vklopite v celotno kup dragocenega materiala. Ne pozabite, pravi start - bodočega uspeha! Po usposabljanju misije za začetnike, zabava prične! Izberite Prodajnih stran treh predlaganih in šel za njim!

Na planetu boste našli dobro zalog različnih virov. Ta devterij in energetiko ter Dark Matter. Glavni viri so iz iste kovine in kristal. Ti materiali so nujno potrebne za ustvarjanje vseh vrst objektov, voznega parka in celo planetarni obrambo. Za njihovo proizvodnjo je treba graditi svoje. Prav tako bo moja poglobila. Tako, da se poveča število obranega virov. Upoštevati dejstvo, da za delovanje rudnikov potrebujete energijo. Vaša naloga - zagotoviti, da ne tanjšajo svojo ponudbo. Mimogrede, mora ta sončna elektrarna bo zgrajena.

Tudi med igranjem se boste izvajati raziskave, ustvarjanje zmogljivo tehnologijo in, če je potrebno, v trgovini blaga. Strm tehnologijo, ki jo ustvarjajo, bolj sposobni kolonizirali planete in tako širijo svoje lastništvo.

V rudnikih, v času, ko se bodo začeli graditi objekte za vojaške namene, kot so robotika tovarne, ladjedelnice, tovarniška naniti. Sčasoma se bodo te stavbe zdijo kot elektrarne fuzije, Technopolisa, različnih zatočišč in shranjevanje Terrarformer, raketnih silosov in celo do lunarni struktur, in sicer, Moon zbirke, Touch falango in Teleport. Prisotnost vse to kaže, da je planet dobro razvija, in ste trdno stoji na svojih nogah, v tem svetu. Morala bi reči, da ste po diplomi iz gradbeništva verjetno, da bi lahko, da se sprostite. Konec koncev, mora struktura je treba razviti, lahko povečajo svojo raven in s tem učinkovitost.

Ne mislite, da vam bo igral Onema šele potem pa, da vdrli na svojem planetu. Sploh ne! Gospodarstvo kmetija, ampak naj se raztezajo svoje sile, da sodelujejo v velikih bitkah. Če želite to narediti, morate imeti močan floto (skupina ladij, ki je bilo zaupano nalogo). Mimogrede, več bo igranja, tako da vaše možnosti bo ugleden. Na splošno boste graditi mornarsko ladjedelnici v meniju, in vsaka raven računalniške tehnologije dodaja še eno prosto floto reže.

Seveda ste zainteresirani, ki omogoča uporabo za prevoz igre Onema. Posebna vrsta tehnologije so rakete (prestreznikov medplanetarni raketni), ki ne skrbijo za našo lastno odgovornost.

Browser Game Onema vam veliko zabave. Boste doživeli vznemirljive trenutke v vročih bojih, bodo ponosni na to, kako razvoj in uspeh lastnega planeta, sveti um, medtem ko ustvarjanje kul tehnologijo in uživajte druženje z zanimivimi ljudmi. Želimo vam veliko uspeha pri vseh vaših prizadevanjih!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more