Zaznamki

Odyssey

Alternativna imena: Odyssey

Odyssey spletu - je brezplačna spletna igra, brskalnik v obliki strategije. Igranje, boste lahko izvedeli marsikaj zanimivega o življenju piratov, se potopite v svet avanture.

Tu lahko srečate kot avanturiste, ki jih zanima le zlato, in znanstveniki se trudijo, da bi našli odgovore na vprašanja, ki so se pojavile pred mnogimi leti. In kot lahko naletite s plačanci, ki je svoje življenje posvetil lov navzdol pirati.

V Odyssey registracije je dokaj preprosta in ne bo veliko časa za to, kar potrebujete:

1. obiščite uradno spletno stran v igri in kliknite "Registracija";

.

2 vpišite svoj e-mail;

3. vpišite svoje uporabniško ime izmišljeno;

4. vnesite geslo skoval;

5. Ponovite geslo.

Po prijavi lahko varno iti v igro in začeti ustvarjati svoje značaj. Na začetku igre boste dobili svoje roke na majhnem otoku, kjer morate zgraditi stavbo za samoobrambo in izdelavo različnih izdelkov in pripomočkov. Boste morali naučiti, kako zgraditi ladje ali najeti posebej usposobljeni za te ljudi, ker ladja je tvoja vizitka in sredstvo za zaslužek.

Igraj Odyssey lahko Pirate, in boste lahko za zajemanje rock živi z drugimi pirati, jih lahko sprejmejo za svojo ekipo.

Boste morali zgraditi stavbo za rast vašega gospodarstva, lahko včasih pogrešam zemljišč za razvoj, potem boste morali zagrabiti nove dežele. Gospodarska stavba bo zagotovila več sredstev in v ladjedelnici lahko gradite ladje precej večje.

Game Odyssey ima dve karti:

• Karta otoka,

• zemljevid sveta.

Zemljevid otoka - tukaj lahko sledite stavbe na svoj otok, razvoj trgovine in ladij, širitev svoje premoženje.

Zemljevid sveta - tu se lahko naučite lokacijo drugih otokov in čeri svoje nasprotnike.

Odyssey Igra vam daje priložnost, da se pridružijo v različnih klanov in cehe, skupno napad sovražnikov, plen in uničiti svoje naselja.

Za enostavno zmagi nad tekmeci, ki jih potrebujete za izgradnjo raziskovalni center, ki vam bo omogočilo gradnjo novih ladij, ki vam pomaga ustvariti svoj nepremagljivi mornarico. Ena zanimiva lastnost igre je, da se odpravi gradnjo, če iz nekega razloga odločila, da gradnja stavb ga ne potrebujete v vsakem trenutku, ga lahko prekličete in vsa sredstva porabljena za njegovo izgradnjo nazaj v svoje blagajne. Lahko upravljate vse svoje konstrukcije in voznega parka, ali najem ljudi, ki vam bo pomagal pri tej zadevi.

Odyssey, lahko igrate kot sami ali skupaj s prijatelji, bomo lahko ustvarili svojo celotno floto in zajemanje največje skale in otoke.

Tako kot drugih spletnih iger ima Odyssey svojo floto in klepet, kjer lahko komunicirajo ne le s svojimi zavezniki, temveč tudi, da postavljajo vprašanja, ki jih imate v igri.

Igraj Odyssey spletu in se potopite v svet razburljivih dogodivščin s pirati morij.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more