Zaznamki

Nosgoth

Alternativna imena: Nosgoth

Za tiste, ki obožujejo parcele o vampirjih, je bila ustvarjena mrežna igra Nosgoth, kjer se lahko vsakdo počuti kot Van Helsing ali vampir s krvjo. Dve ekipi s štirimi igralci se bodo do smrti, kot pravijo, borili do zadnje kapljice krvi. Toda zmagovalec se razkrije na točkah šele po naslednjem boju, ko igralci zamenjajo vloge.

Nosgoth igra: krvavi obračun dveh dirk

Ljudje in vampirji - med njimi je dolga leta neumljiva vojna, rad bi rekel, da pod soncem, ampak kot veste, vampirji ne marajo sončenja. Toda mi, ljudje, dojemamo kot legitimno hrano, in jo kategorično ne želimo trpeti. Na tej podlagi se pojavljajo razlike in ne moremo reči, da so sile radikalno prevladale v korist nekoga.

Predstavniki vsake rase imajo prednosti, vendar tudi greh z napakami.

  • Ljudje se zanašajo na moč orožja: loki in samostrele, metanje školjk, granate z različnimi učinki, pasti. Toda tesen boj je slabši, zato je bolje, da vam ostri zobci ne pridejo blizu.
  • Vampirji, nasprotno, imajo raje v bližnjem boju, saj so njihova orožja očesa, kremplji in krila. Imajo neverjetno fizično moč in raje se ne ukvarjajo s človeškim orožjem.

Ustvarjamo ekipe

Odločite se za igranje v Nosgothu, zato morate razumeti nekatera pravila za uspešno preživetje:

  • Pridružite se ekipam
  • Razmerno izkoristite prednosti junakov
  • Ne ločujte se in ne hodite sam proti sovražniku

Kaj je potrebna ekipa, je jasno, da ste močni skupaj. Toda kar se tiče taktike, da bi jo uspešno utelešili, upoštevajte značilnosti likov. Vampirji vedo, kako se vzpenjajo po stenah, letijo, skočijo daleč, imajo ogromno moč, vendar se zmogljivosti vsakega od njih razvijajo v različnih razmerjih. Obstajajo hitri in lahki vampirji, ki se lahko odbijejo in premagajo žrtev visoko; drugi ogromni in močni, razpršijo sovražnike v stran; še drugi pa zgrabijo žrtev iz množice in letijo z njo.

ljudi ima svoje čipe. Razdeljeni so na strelce različnih vrst: tekmovalce, samostrele, malte. V skladu s tem bo nekdo postal skavt, nekdo bo podpiral, no nekdo bo ostrostrelec. Ko igrate za ljudi, se pripravite na snemanje, dolgo fotografiranje, zelo, zelo dolgo in intenzivno fotografiranje.

Da bi se pridružili in prispevali k razvoju vojne, morate prenesti Nosgoth, ustvariti junaka in poiskati preostalo ekipo v mreži.

Povečamo lastnosti in pokažemo razred

Vsi vedo, da vsak junak postopoma pridobi moč in spretnost. Z drugimi besedami, možje in kaljeno v nenehnih bitkah. Ne morete iti narobe, če predpostavljate podobno situacijo v iPlayer Nosgoth. Nadgraditi svojo osebnost, sodelovati v bitkah in dobiti artefakt, ki bo povečal vaš razred.

Ko končate misije, zaslužite denar, za katerega lahko kupite veliko koristnih stvari: spretnosti, opremo, uniforme. Obstajajo tudi pravi denar, ki bo pospešil proces zbiranja izkušenj, spretnosti, dohodka. Kupite lahko tudi povišanja in preobleke, vendar takšni nakupi niso obvezni in to lahko storite brez njih.

Plus Nosgoth lahko zagotovo imenujemo prisotnost relativne enakosti igralcev. To pomeni, da izkušeni igralci računalniških iger ne bodo mogli napasti in uničiti začetnikov.

Pohodna dinamika ploskve, lepa grafika, razburljivi boji, različne brezplačne funkcije. Najpomembneje pa je, da je to čudovito izvedena ideja vampirske teme. Ker so vampirji postali precej zapletena tema, lahko razvijalci pohvalimo za izvirni pristop.