Zaznamki

No Man's Sky

Alternativna imena: No Man's Sky

igrajo nikogaršnji Sky mastering prostor.

V temo vesolje ustvaril veliko igralnih izdelkov, vendar je zamisel še vedno vznemirja, ne samo igralci, temveč tudi razvijalci sami. Neraziskan prostor daje domišljijo, tako da presenečenja so neizogibne avtorji in igralci bodo z veseljem sprejeli nove ideje. V mesecu juniju 2016 načrtovano sprostitev novega projekta, ki je delovni studio Hello igre. Igra Nikogaršnja Sky bo postal velik peskovnik, na katero lahko potujete v neskončnost, preučevanje nevidno planet z edinstveno floro in favno.

Prostor Simulator omogoča posameznega uporabnika in načinov multiplayer igre, in bo & nbsp; hkrati za PC & nbsp; in PS4.

Zanimivo dejstvo je začetek dela na igrači & ndash; To izvira iz kroga štirih ljudi, za zaprtimi vrati. Med letom, nihče v podjetju ni niti sanjalo, da je v majhni sobi zavre ustvarjalni proces, in že imajo edinstven motor in lastno igralno okolje. Zdaj je skupina zrasla za 13 ljudi.

Leta 2014, Projekt je bil predstavljen na E3, in je bil nominiran za tri nagrade in zmagal v duhu"Best Original Game"in"najboljša igra od neodvisnih razvijalcev." Resnični ljubitelji žanra sanje prenesete Sky nikogaršnji o priznanju njegovih kritikov le goriv obresti v novem izdelku.

raziskati galaksiji.

planeti v igri toliko, in so ustvarjeni vsakič novo, da je potovanje ste verjetno, se sprosti. Ker je bil cilj avtorjev omogoča igralcem, da napišete svoje zgodovine, nekateri scenariji, ki morajo slediti, ne obstaja. Premikanje med galaksijami, najti nove planete in jih raziskati. To bo mogoče, da bi našli novo vrsto živali ali rastlin? & ndash; skeniranje, in se pojavljajo v skupni bazi podatkov. Morda boste prišli do z njihovimi imeni in podpisati svoje ime, da ga ohranja v velikem igralnem knjižnici. Če ste sanjali slave odkritelja, tukaj je.

Atlas bo napisal odkritje in druge akterje, in videli boste, obstaja veliko odkritij, ki jih je nekdo drug pred vami. Pristanek na novem ozemlju, je mogoče zaznati uničil templjev izgubljene civilizacije, nenavadno, skrivnostno tehnologijo in uničenih ladij. Nekateri artefakti bo koristno & ndash; izboljšajo kakovost vašega obleko ali ladjo.

Raziskovanje planet, moramo vedeti, da se bo, da živijo proč od svetlobe mrzlo v neposredni bližini & ndash; puščava in vroče, in samo tiste, ki se nahajajo na optimalni razdalji lahko izvedljiva. V skladu z razvijalci, le 10 % vseh nebesnih teles potencialno naseljujejo živa bitja in imajo vegetacije.

boste potrebovali zanesljivega obleko, da bi se zavarovali pred neprijaznem okolju & ndash; sevanje, kisline, strupena megla. Raziščite svet ob različnih časih dneva, kot se pojavijo nekateri zaporniki le v popoldanskih urah, in biti pozorna na mutantov in plenilci.

Še malo, in si lahko prenesete nikogaršnji neba. Po uradni sprostitvi, se bo nenehno posodabljajo, in da se bo nove priložnosti, tehnologije in prostor. Medtem ko vsi samo ena ladja nikogaršnji nebo na računalniku, vendar z možnostjo, da jo izboljša, prilagajanje na različne funkcije: trgovina, bitk, raziskovanje.

  • Procesor: Intel Core 2 Duo & nbsp; GHz.
  •  

    Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

    Read more