Zaznamki

Ninja saga

Alternativna imena: Ninja saga

Ninja Saga Igra: Naruto je z nami znova

Če ste ljubitelj anime serije o Narutu Uzumaki, ni presenetljivo, da se je vaš srčni utrip pospešil ob ogledu MMORPG igrače o njegovih novih dogodivščinah. Naj igra Ninja Saga ni kot izvirna risba animiranega izdelka, ampak vse ključne številke so prisotne in se občasno pridružijo ekipi glavnega lika.

Proces igre se lahko razdeli na dve komponenti: bitke na eni strani in gostje, trgovanje, komunikacija in raziskovanje prostora na drugi strani. Zaradi tega je igra raznolika, in ker se vse dogaja na podlagi neverjetno pisanih pokrajin, boste prejeli velik del barvne terapije.

Slog animeja vključuje veliko posebnih učinkov in lahko ste prepričani, da bo Ninja Saga igrala z različnimi triki na vsakem koraku. Tudi igralni zaslon vedno zgleda svetel, razgiban z ikonami, ki kažejo raven čaker, spretnosti, sposobnosti in drugih podatkovnih ali kontrolnih gumbov.

Ninja znakov in šole

Po vstopu v svet Naruto lahko po aktiviranju vašega računa, pred katerim je registracija Ninja Saga. Vnesite e-pošto, geslo in ga znova potrdite. Potem se strinjate z uporabniškim sporazumom in kliknite "register". Ali pa uporabite drugo možnost za prijavo preko Facebook, Twitter, Google+ in VKontakte.

novicam ponujajo skromno izbiro: dekle ali fant. Toda skozi faze igre in dokončanje misij bodo na voljo novi obrazi, bolj zreli in spretni. V svojo ekipo lahko celo povabite Naruto, Sakuro, Kakashija, Sasukeja in Iruko.

Klasificirali junaki v treh bojnih šolah:

  • Tajutsu. V tej smeri je poudarek na usposabljanju pri izvajanju protinapadov in blokiranju napadov sovražnikov.
  • Ninjutsu Učenci so usposobljeni za udarjanje blokov sovražnika in povzročanje znatne škode.
  • Genjutsu. Ta šola vzbudi učencem okretnost in prilagodljivost, da se izognejo udarcem sovražnika, se hitro premikajo in nepričakovano napadajo samega sebe.
Prednosti so

v vsaki smeri, vendar obstajajo tudi slabosti, pri čemer je treba upoštevati vse točke, pri čemer se igralci postavijo pred igro pred tekmo. Izkušnje pri tem se bodo pojavljale postopoma, saj preprost opis ne daje celotne slike nadarjenosti likov. Samo s spoprijemanjem z njimi lahko spoznamo vidike značilnosti vsakega.

Magiya quests in bitke na načelih šol "jutsu"

Pred bitko, morate sestaviti vašo "gang", in izbira bo pomagala opisati značilnosti znakov, prikazane pred portreti na posebnem zaslonu. Sama bitka poteka v več stopnjah, vi pa sami likete usmerjate z različnimi tehnikami in super-orodji. Če dobite več točk, vam bo QTE pomagal, če ste dovolj agilni, ko se na zaslonu pojavi slika določenega gumba, jo morate najti na tipkovnici in hitreje pritisniti.

Izboljšanje kakovosti junakov bo pomagalo delo, ki daje Hokage. Vsi so nevarni in so povezani z boji. Ko dosežete želeno točko, se pripravite na srečanje z zločinci, ki najpogosteje pripadajo organizaciji Akacki.

Dolgo iskanje cilja ni potrebno, če uporabljate avtomatski navigacijski sistem, ki vas udobno in hitro pripelje do kraja.

Minovinav nivo 22 Ninja Saga, pridete do Arene, kjer potekajo najbolj spektakularne PvP bitke. Sprva sistem sam izbere nasprotnike glede na vašo oceno, ki jo sestavljajo: sestava skupine, stopnja črpanja, lestvica veščin.

Sumiranje, lahko varno pokličete igro v prvem razredu v svojem žanru. Ljubitelji animeja in RPG brskalnika bodo občudovani, še posebej, ker je Russified.