Zaznamki

Nier Automata

Alternativna imena:

Nier Automata je akcijska igra z elementi RPG. Igrate lahko na računalniku. Grafika je odlične kakovosti, malo temna, a zelo podrobna in lepa. Igro glasijo profesionalni igralci, glasba se ujema s splošnim slogom.

V Nier Automata se boste borili proti mehanskim pošastim, ki so ljudi pregnale z zemlje. Vaš lik ni človek, on je androidni bojevnik, ki ga je ustvaril odpor, da bi ponovno pridobil izgubljeni svet in uničil sovražnike.

Igra ima zanimiv zaplet. Med prehodom se bo razkrilo veliko skrivnosti, ki bodo spremenile dojemanje dogajanja.

Bojni sistem je precej zapleten, da bi obvladali osnovne veščine, morate opraviti majhno misijo usposabljanja, v kateri boste zaradi nasvetov lahko razumeli kontrole.

Po tem se lahko odpravite na potovanje, polno nevarnih bitk.

  • Potujte skozi svet, ki ga zasužnjujejo stroji
  • Poiščite vse skrite lokacije in jih raziščite
  • Spopadajte s sovražniki, ki jih srečate, čeprav ne bo lahko
  • Razširite svoj arzenal tehnik na daljavo in blizu, s kombiniranjem različnih napadov lahko premagate katerega koli sovražnika
  • Poiščite močno orožje, ki vam bo dalo prednost med bitko
  • Dokončajte sekundarne naloge, da pridobite dodatne izkušnje

Tu so glavne naloge, ki jih boste opravljali med igranjem Nier Automata na osebnem računalniku.

Bitke potekajo v realnem času in so videti spektakularne.

Čeprav ima igra več težavnostnih stopenj, ne pričakujte lahkih zmag, tudi če izberete najlažji način. Za zmago morate združiti boj na blizu in na daljavo, manevrirati in se hitro prilagoditi slogu vsakega sovražnika. Vse to vam bo uspelo le s pridobivanjem izkušenj, pridobljenih med neuspešnimi poskusi. Glavna stvar je, da pogosto shranjujete svoj napredek, da lahko poskusite znova s spremembo strategije na bojišču.

Če vam je igra na začetku pretežka, aktivirajte samodejni način. V tem načinu vam bo igra pomagala kombinirati napade med bitko, dokler se ne naučite boriti sami. Dodatne naloge vam bodo pomagale najti močno orožje, ki ga je v igri veliko, in pridobiti izkušnje, potrebne za višjo stopnjo. Preizkusite različne vrste orožja, da vidite, katero najbolj ustreza vašemu individualnemu slogu. Ne pozabite dokončati stranskih nalog, če vam je Nier Automata težko igrati.

Svet, v katerem se odvijajo dogodki, je zelo lep, a mračen. Med igranjem boste imeli priložnost občudovati neverjetne pokrajine.

Nier Automata ne potrebuje interneta, samo namestite igro in igrali boste lahko kjer koli.

Brezplačen prenos

Nier Automata na PC žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na portalu Steam ali prek povezave na tej strani. Med prodajnimi dnevi je Nier Automata mogoče kupiti s popustom; danes preverite, ali je cena bistveno znižana.

Začnite igrati takoj zdaj, da sodelujete pri osvoboditvi Zemlje in spoznate vse skrivnosti čarobnega sveta!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more