Zaznamki

Need for Speed ​​Underground 2

Alternativna imena: Need for Speed ​​Underground 2

NFS underground 2 Igra je računalniška igra o dirkanju, v kateri lahko igrate, ne samo na vašem računalniku sam, ampak tudi na mreži. Igra spada v arcade racing simulator in je nadaljevanje Need for Speed: Underground.

Need for Speed ​​Underground 2 - igre za prave ljubitelje dirkanja. V igri je zemljišče iz tuning za avtomobile, ki so vključene v uličnih dirkah.

Skozi igro se bo pojavil pred vami pa NFS underground 2 video. Ti videi razkrivajo zgodbo v igri, vas seznanili s pravili.

Download Need for Speed ​​Underground 2, lahko na katerem koli mestu, ki zagotavlja to funkcijo. Prav tako pa je igra NFS underground 2 si lahko prenesete preko torrent, popularne datoteke downloader.

V računalniške igre so na voljo NFS underground 2 ruski avtomobili le v evropski različici igre, v ameriški različici Ruske avtomobila ni.

Boš igral NFS Underground 2 dirk v naslednjih praznikov:

1) Ring - to je najlažji tip dirke in se šteje za tradicionalno. Vaša naloga tukaj je najprej dokončati zadnjega kroga dirke.

2) Sprint - tip dirke, v kateri boste morali, da bi dobili prvi element od prvega do drugega.

3) Drag dirke - dirka za kratke razdalje. V to, kar potrebujete, da se hitro odzove na premikanje, da ne Naleteli na druge avtomobile in predmetov, in kar je najpomembnejše - to je, da najprej končati.

4) Drifting - tip dirke, v kateri morate, da zareza več točk, kot svoje nasprotnike. Opozarja boste pridobili v zamete, ampak pomembna stvar je, da ne bodo zaleteli v ograjo. V viseče udeležili štirje kolesarji.

5) Street X - je vezje dirka povečala kompleksnost. Na kakšen način vozite ni znan. Pri tej vrsti dirke ne morete uporabiti dodatno plin.

6) Professional League - je vsestranski melodije dirke, so dodeljene posebne proge.

7) brezplačno način vožnje - V tem načinu lahko greš na katero koli številko in vsako skladbo. Glavna stvar v teh režimov vzdržijo trčenj. Lahko pripravi tudi na tej dirki druge voznike.

Igro Need for Speed ​​Underground 2 vozite na teh območjih

1) City - to je običajno izmišljena mesto Bayview, ki je podobna sodobni Los Angelesu.

2) Letališče - je enostavna območje, nad katero nenehno letijo letala.

3) Beacon Hill - je daljinsko mesto v igri.

4) Višina Jackson - to je nenavadno področje, ampak tukaj se nenehno dirke.

5) Corner Harbor - je območje, ki je razdeljeno na več delov: zahodni in vzhodni.

Med dirko boste vožnjo v različnih vremenskih: dež, sneg, in samo sončno vreme. Dirke bodo potekale, podnevi in ​​ponoči. Ti bodo povabljeni, da se v različnih revijah za zmago dirke.

Igro Need for Speed ​​Underground 2, boš igral v imenu Rachel Teller, je 27-letni deklici.

Začnite vznemirljivo potovanje v svet neverjetnih visečimi Need for Speed ​​Underground 2. Recimo, da ste imeli srečo in boste postali pravi dirkač nepremagljiv.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more