Zaznamki

Need for Speed: The Run

Alternativna imena: Need for Speed: The Run

O tem, kaj je projekt igre NFS imel vse informacije od otrok do odraslih, od dirkalnih ljubitelje tistim, ki niso toliko navdušeni nad njimi. Igra Need for Speed: Run je drugo napredno nadaljevanje legendarnega projekta, ki se bo odprla v določenem mejnem najnovejši gonilnik talent in dobiček od potek največjega užitka igre. Projekt je utrpela številne spremembe in so iz vseh prejšnjih različic, vendar le najboljših lastnosti. Na razstavah in predstavitvah z velikim veseljem delal demonstracijah vse prednosti tega projekta. Glavna sprememba v igri je v videzu glavni lik. Trenutno je predložil nobenega zamegljenost, ki sedi na voznikovem sedežu, in je že popolna znakov, ki lahko pustite avto, skriti pred policijo, videti lepa dekleta, uživajte v vaših najljubših soda, hkrati pa ne povečuje iz voznikovega sedeža. In tudi če so ti ukrepi izvajajo le v Need for Speed: Run video posnetek in scenarij scen, ampak ta dogodek se je že kaže v pozitivni smeri razvoja projekta.

Glede na to, da je projekt uporablja pri ustvarjanju motorja, Frostbite 2, je bilo predplačilo namenjeno prihodnje slike v igri, in sicer obveznost, da se v skladu s to kakovostjo in svetlosti. To je tisto, kar se je zgodilo, da dosežejo vse oblikovalce, ki so aktivno sodelovali v projektu. Razlika s prejšnjimi NFS Run pc je v svetlih barvah, kot tudi projekt priložnost za uresničitev verjetnosti uporablja delno uničenje. Vaš stroj bo zdaj lahko skoči v jarek ali padete v prepad, ko nimate časa, da bi se zavrtelo ali pa ne bodo mogli ponovno kontrolo. Veliko bolje, da bi dobili dramatično spremenljivost vremena. Na primer, ko začnete potovanje po prostranstvih puščavi kanjona ali na vaš avto vetrobransko steklo postane val peska in gramoza majhne, ​​kar bo videti tako realistično, da si bodo mislili, da so pravzaprav zdaj v eni od puščave ali kanjon. Snežni dan igra NFS Run vam bo pomagal priti užitek od krč samo padel sneg pod kolesa vozila, ki jo spremljajo edinstveno hrup motorja.

Hvala za zgodbo igre boste navdušeni. Glavni lik v igri je predstavljena kot poklicni voznik, ki proizvaja denar za življenje s sodelovanjem v najširših tretjo dirko. Šele zdaj pa mora dokazati svojo sposobnost s pomočjo delavnic zmago na velikih dirkah v prostranstvih zahodni obali ZDA. V bistvu je to glavna ideja igre. Zdaj Bistvo igre je, da prenese na dolgi rok, ki je razdeljena na več delov. Medtem pa se boste morali samo prenos Need for Speed: Run, da bi uživali edinstveno pokrajino, ki utripa skozi okno. Vsi isti projekt ne izključuje verjetnosti zasledovanja in pregon organiziranega v sodelovanju z drugimi vozniki ali istih policajev.

In je, da je upravljanje in parcela možnost zahtevka, vendar v Need for Speed: Run stroj ne bo povzročilo nobenih očitke.

Pohitite NFS prenesi Run, da bi bili priča še en lep projekt serije.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more