Zaznamki

Need for Speed: Shift

Alternativna imena: Need for Speed: Shift

O dejstvu, da so preizkuševalci so bili, kaj so ustanovitelji legendarnega projekta NFS, slišali le tisti, ki so daleč virtualni prostor, in ni seznanjen z računalniškimi igrami. In vsi, ki so ostali zavedajo števila, koliko posodobljen, je dodal, in so inovacije, ki so preživeli ta projekt. Igra Need for Speed: Shift - to je naslednja misel na to temo. Ta serija razlikuje od prejšnjih iger v tej dirki se upravičeno šteje poživilo, in ne običajno arcade. Edina pomanjkljivost, ki se na splošno brez težav, se lahko odločijo po obisku obravnavanih temah na forumu - Težave pri nadzorovanju avto.

Ob tej igri NFS Shift je največja realna in uresničljiva. Vsak avtomobil je opremljen s kamerami iz kabine, volan s pedali, vendar na najbolj nepomembno tyunninga vam bo verjetnost za zmago po zaslugi dragih sekund konkurence. Kar je verjetno videli nov pogled na zaupati prevozno sredstvo, vsaka nova dirka. Kot večina takih priložnosti za prave ljubitelje avtomobilov. Z vsakim novim delom lahko spremenite slog vozila na cesti. Pravzaprav te spremembe, boste morali gledati na celotno igranja.

Vsaka dirka je videti precej isto vrsto, vendar še vedno na podlagi tega dejstva ni izgubil zanimanje. Po tem, ko se bodo lahko prenesete Need for Speed: Shift so priložnost, da se učijo o tem, kaj se bo vsak računalnik, ki vsebuje gonilnik v tej igri lahko razlikujejo nezaslišano vedenje. Da bi se navaditi na progi in se počutiš popolnoma bo potrebno potovati na ne nekaj dirk.

Ta igra še naprej uporablja po karierni lestvici. Na priložnost, da se odpre nov razredni igralec mora zbrati ustrezno delnic Stars izkušnje. Hvala za vaše znanje, lahko skočite na razrede zgoraj. NFS Shift prenesi morda tudi zaradi dejstva, da se tam izvaja možnost za dirke "s povabilom", ki se bo boril z nasprotnikom in se je raztresen od preprostega nalog prehodov.

V tej igri boste mogli odpreti vse svoje potenciale, kot v večini igranja je odločalo o osebnih kvalitetah igralca. In v vsej tej pomoči zastopali odpovedan (na ugotovitve igranje kritike je ena od najbolje za vse projekte) in čudovito grafiko (ki je postal tradicija) glasbeno podporo.

In za pametni telefon Android Need for Speed: Shift za PC in imajo možnost uporabe multiplayer stranke, se družijo in tekmujejo z drugimi igralci v igri in z različnih delov sveta. Ko odprete seštevku, ki prikazuje svoje sposobnosti, in vse, kar ste dosegli raven tekmecev za ocenjevanje vožnje lastnosti.

Posebno znamenita med udeleženci igranja je način dvoboj, da izberete, katere Need for Speed: Shift stroj za vsako novo dirko izpolnjevanje novih.