Zaznamki

Nikoli Lands

Alternativna imena: Nikoli Lands

Nikoli Lands Online - fascinantno fantastično igro, ki bo navdušila ljubitelje zanimivih dogodivščin. Nikoli Lands online igra je zbirka najbolj zanimivih žanrov, kot so, na primer, strategija, in mnogi drugi gostje. Igrajte igro na spletu ne bo nikoli Lands bilo zanimivo za vse - otroke in odrasle. Z glavo potopljen v fascinantno igranja, si lahko osebno vplivajo na izid dogodkov po vsem svetu. To bo velik odmor od monotonost vsakdana!

Nikoli Lands Online igre ne zahteva nobenih velikih zahtev računalnika. Vse, kar potrebujete za igranje, je operacijski sistem Windows XP / Vista / Windows 7, najpogostejši zvočna kartica, tipkovnica, miška, spletni brskalnik in internetno povezavo. Če želite igrati Nikoli Lands morate ustvariti svoj profil v igri, kar je potrebno, da je bila registracija izvedena Nikoli Lands značaja, ki bodo želeli igrati. Če želite to narediti v posebni obliki na spletni strani vnesti ime značaja, za katerega želite, da igrajo, izberete geslo in pošiljanje e-pošte, tako da je šlo za zahtevo za potrditev registracije. Nikoli Lands pravilno registracija ni drugačen od postopka iz te igre je preprost in razumljiv. Pridružite se v igri Nikoli Zemljišča se tu konča, potem pa lahko nadaljujete neposredno na tekmo.

Nikoli Lands online igra je bila ustanovljena leta 2004, zato je ena od prvih znanih in zelo priljubljeno masivno multiplayer online vlogo igranjem iger. Ampak, ker je igra zelo spremenila, saj je napredek ni na mestu, razvijalci nenehno jo je dopolnila z novimi in zanimivimi podrobnostmi "dobrote". Razvoj igre je ves čas, tako v tehničnem smislu kot tudi v smislu vse večjega števila igralcev. S tem igrajo igre na spletu ne bo nikoli Lands zelo zanimivo in razburljivo. Igra je brezplačna, tako da več ljudi se začenjajo igrati! Če igralec ni pripravljen vlagati pravi denar v igri - tako da bo imel priložnost. Seveda, od začetka igre je uporabnik težko zaslužiti izkušnje in boj. Ta razvoj je bil hitrejši in lažji, lahko samo dal igro v neki vreči denarja.

Vsak lik v igri ima različne funkcije, kot so:
• Health
• spretnost
• moč
• sreče
• znanje, in mnogi drugi.

Prav vsak igralec ima 33 različnih spretnosti in sposobnosti 38. Razvijanje parametre in lastnosti, ki se lahko štejejo za najbolj pomembno, lahko ustvarite edinstven značaj. Te značilnosti morajo biti izbrani na podlagi individualne slog igre. Tako nikoli ne Lands igral za vsakega uporabnika edinstven značaj, ki ga je osebno ustvaril. Zaslužiti izkušnje točk v igri, lahko sodeluje v različnih bitkah. V tem primeru, kakor hitro lik doseže novo raven, bo odprla nove možnosti, kot so izboljšane osebne značilnosti, nova orožja, nove obleke in stvari. Igra ni bila brez "čarobno dopingu", uporabnik dobi vse vrste eliksiri, napitkov, pomika, ki močno poenostavi proces igri. Vsi izmed njih so povečale ali druge značilnosti lika, vendar za razliko od znanja in spretnosti, ki so jih zaslužili z izkušnjami, to storijo le za kratek čas. Zato jih je treba uporabljati le v primerih res potrebno in pametno, da se čim začasno prednost.

Denarja v igri, se imenujejo neverniki. Vse, kar želim kupiti ali prodati, se izmenjujejo na njih. Lahko bi bilo karkoli, kot so oblačila, orožje, različne druge izdelke. Uporabi svoj pravi denar igre, ki jih lahko kupite edinstvene artefakte, ki so veliko močnejši od standarda.
Lahko zaslužili izkušnje pri uporabi določenega poklica. Izbira razred in njeno delovanje, lahko zaslužite, ne samo izkušnje, ampak tudi ne-verovanja.

Igra ima tak poklic:
• trgovec
• Dr
• alkimist in mnogi drugi.
Lahko
Igra se združili tudi v klane in družine. Možno je, da ustvarite svoj klan ali se pridružijo obstoječega.

Bo igralec dati možnost, da združijo moči, ki:
• Svetloba
• Chaos
• Darkness [_7_ ] • mrak

Seveda, vsaka sila ima edinstvene sposobnosti in spretnosti, ki so drugačni od ostalih.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more